Mașina lui N'Golo Kante / Foto: Twitter @ @davidaxelrode

După ce a semnat cu arabii, N'Golo Kante a devenit patron de club

articol scris de Digi Sport
29.06.2023, 14:31
  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

N'Golo Kante (32 de ani) a semnat recent cu Al Ittihad, formația care l-a transferat de curând și pe Karim Benzema (35 de ani).

Fostul mijlocaș al lui Chelsea a semnat un contract valabil până în 2025 și va încasa un salariu uriaș, de 100 milioane de euro pe sezon.

N'Golo Kante a cumpărat clubul Royal Excelsior Virton

La puțin timp după ce a semnat cu Al Ittihad, N'Golo Kante a făcut prima mutare în afaceri. Campionul mondial cu Franța a achiziționat clubul Royal Excelsior Virton.

Royal Excelsior Virton este o echipă din liga a treia belgiană. În sezonul 2022-2023, s-a clasat pe ultimul loc în liga a doua.  

  • Royal Excelsior Virton este un club fondat în 1922.

Condus de către pasiunea sa pentru fotbal, dorința lui Kante este să continue să întărească fundațiile clubului, să stabilizeze staff-ul tehnic, să reclădească clubul cu ajutorul echipelor din academie”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Kante, coleg cu Benzema la Al-Ittihad

N'Golo Kante, în vârstă de 32 de ani, care era de şapte sezoane la Chelsea, semnase în iunie un pre-contract pe trei ani cu Al-Ittihad, dar oficializarea definitivă a avut loc după testele medicale, jucătorul suferind mai multe accidentări în ultimul sezon.

Mijlocaşul a jucat foarte puţin, doar nouă meciuri, în stagiunea 2022/2023, din cauza unor accidentări la ischiogambieri şi în zona inghinală, şi nu a putut participa la Cupa Mondială din Qatar.

Cu Chelsea, Kante a câştigat Premier League în 2017 şi Liga Campionilor în 2021.

Benzema, fostul căpitan al lui Real Madrid, a fost transferat recent la Al-Ittihad, cu care a semnat un contract pe trei ani, până în 2026.

Primul fotbalist de top care a semnat cu o echipă saudită este superstarul portughez Cristiano Ronaldo, ce s-a alăturat clubului Al-Nassr în ianuarie pentru mai mult de 400 de milioane de euro.

Etichete: ngolo kante , royal excelsior virton


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere la mare”, în Italia: Nimeni nu m-a păcălit așa până acum

O turistă din Argentina care a plătit o avere pentru o cameră cu vedere la mare la un hotel din Italia a fost oripilată când a descoperit ce primise, de fapt.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat lovitura

Exclusiv Cum a fost numit Daniel Niculae de conducerea Rapidului, după ce i-a fost anunțată plecarea din Giulești

Xavi, OUT! Barcelona și-a găsit rapid antrenor de TOP

Al-Ittihad vrea să îl transfere pe ”eroul” lui Real Madrid din semifinalele Champions League

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWDemi Moore, despre filmul în care a acceptat să apară nud: „Caut mereu materiale care mă împing în afara zonei mele de confort”. Actrița care a ajutat-o să se simtă în siguranță

Legenda lui Dinamo îl împinge pe Cristi Săpunaru spre „pensie”: „Să îl treacă secund!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc