Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, la Galatasaray / Foto: Profimedia

Video Exclusiv Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâdău, ”pe făraș” la Galatasaray? ”Vrea să renunțe la amândoi”

articol scris de Digi Sport
23.02.2022, 22:18
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan nu i-a impresionat pe cei de la Galatasaray prin prestațiile lor de pe teren, iar cei doi jucători români ar fi aproape să părăsească formația din Istanbul.

Marius Șumudică crede că Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâdău sunt ”pe făraș” la Galatasaray: ”Situația lor e proastă!”

Marius Șumudică, antrenor cu ștate vechi în fotbalul din Turcia spune că situația în care se află cei doi jucători români de la Galatasaray este una delicată.

Nemulțumiți de prestațiile celor doi, conducerea formației din Istanbul ar dori să scape de Moruțan și Cicâldău.

Șumudică este de părere că nivelul fotbalului turc este prea mare pentru cei doi jucători care, în opinia sa, nu vor avea o ședere prea lungă la Galatasaray.

Totuși, Șumudică a avut cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Maxim și a lui Alin Toșca, cei doi jucători de la Gaziantep Gazișehir.

Situația lui Moruțan și a lui Cicâldău e proastă. Morutan e un jucător foarte talentat, dar e lent, fără viteză și fără viteză nu poate să joace în Turcia, mai ales că îl bagă în bandă. În bandă nu poate să joace, e izolat, în loc să îl bage în spatele vârfului, să îi dea libertate. Cicâldău nu iese din tipar. Este constant, spre rău.

Nu iese cu nimic în evidență. Aici ieșea, dar asta e diferența de campionate. Din câte știu, Galatasaray vrea să renunțe la amândoi. Maxim joacă bine la Gaziantep, el și Toșca au prins rădăcini acolo. Djokovic s-a dus la Adana, îi va fi greu, dar a făcut un pas în față”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea Digi Sport Special.

Moruţan şi Cicâldău, puşi la zid în Turcia: ''10 milioane de regrete pentru Galatasaray''

Veniţi în vară la dorinţa lui Fatih Terim, fostul antrenor al echipei, cei doi jucători nu au reuşit să ducă echipa pe primul loc. Mai mult, Galatasaray ocupă în acest moment abia locul 13 în Super Lig, cu doar 29 de puncte din 25 de jocuri. Lider autoritar este Trabzonspor, cu 60 de puncte acumulate în clasament.

Turcii i-au luat la rost pe Moruţan şi Cicâldău. Deşi au fost aduşi ca jucători care să facă diferenţa, cei doi internaţionali români nu au atins aşteptările celor din Turcia, iar transferurile celor doi sunt deja regretate.

''Au fost aduși cu mari speranțe la începutul sezonului, dar rămân departe de așteptări. 10 milioane de regrete pentru Galatasaray'', au notat turcii  de la Karar.

Etichete: marius sumudica , galatasaray , olimpiu morutan , cicaldau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă