Paul Pogba, / Instagram @paulpogba

Paul Pogba, în stare de șoc după ce a fost amenințat cu arma: ”Mi-a spus că nu vrea să mai joace fotbal!”

articol scris de Digi Sport
24.10.2022, 19:27
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Continuă seria dezvăluirilor în cazul șantajului lui Paul Pogba (29 de ani). Francezul a fost victima unui șantaj care ar fi fost pus la cale chiar de către fratele său.

Un grup de indivizi l-au prins pe Paul Pogba pe străzile din Paris și l-au amenințat cu arma. Aceste persoane i-ar fi cerut 13 milioane de euro.

Paul Pogba a vrut să renunțe la fotbal după ce a fost amenințat cu arma

Eram speriat. Doi indivizi au îndreptat pistoalele către mine. Pentru că eram amenințat cu arma, le-am spus că voi plăti. Au strigat la mine să tac din gură și să privesc în jos. Când cei doi au plecat, Roushdane mi-a spus că trebuie să plătesc, pentru că, dacă nu o voi face, toți vom fi în pericol”, a declarat Paul Pogba în fața anchetatorilor.

Boubacar Camara, un apropiat al fotbalistului, a declarat în timpul investigațiilor, potrivit Marca, care citează Journal du Dimanche, că, în urma atacului, fotbalistul ar fi intrat într-o stare de șoc și l-a descris pe Paul Pogba ca fiind ”foarte tulburat”.

Boubacar Camara s-a întâlnit cu fotbalistul la scurt timp după incident, moment în care Pogba i-a mărturisit că vrea să renunțe la cariera de fotbalist.

Mi-a spus că nu vrea să mai joace fotbal. Paul plângea, i-am spus să se calmez. A sunat pe cineva. Era speriat pentru copiii săi, pentru soție și pentru familia sa”, a spus Camara.

Mathias Pogba a ajuns în spatele gratiilor în urma acestui scandal

După ce Mathias Pogba și-a șantajat și amenințat fratele cu arma, acesta a ajuns la închisoare, alături de alte patru persoane.

Între timp, prin intermediul avocatului Yassine Bouzrou, Mathias a cerut eliberarea condiționată, numai că instanța a refuzat și consideră că el este în continuare un pericol pentru Paul Pogba, fotbalist la Juventus Torino.

Potrivit publicației Le Parisien, ceea ce a dus la această decizie are legătură cu filmulețele postate de Mathias pe rețelele sociale luna trecută. Mai exact, au existat 20 de filmulețe în care Mathias îl acuză pe Paul și care au fost postate pe 23 septembrie, în timp ce se afla în închisoare.

Etichete: paul pogba , amenintare , mathias pogba , santaj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mesajul Rapidului, după ce liderul galeriei giuleștene a fost eliberat din închisoare

Răsturnare de situație în cazul lui Nacho! Ce echipă din Italia a pus ochii pe căpitanul de la Real Madrid

Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”