7. Mircea Lucescu (locul 203): 35 - 37 de milioane de euro / Foto: Profimedia

Pleacă Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev? Presa din Ucraina: ”Ar putea renunța! Andriy Shevchenko l-ar înlocui”

articol scris de Digi Sport
21.01.2022, 19:13
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

În Ucraina circulă tot mai des informația că Mircea Lucescu (76 de ani) ar urma să plece de la Dinamo Kiev în acest sezon, iar locul său să fie luat de o legendă a clubului, Andriy Shechenko, rămas fără angajament după ce a fost dat afară de Genoa.

Numele lui Andriy Shevchenko este legat de postul de selecționer al Poloniei. Federația de la Varșovia și l-ar dori, însă acesta solicită un contract prea mare. În plus, ”Sheva” ar fi așteptat la Kiev, în locul lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, înlocuit de Andriy Shevchenko?

Principalul favorit pe lista Federației Poloneze de Fotbal este Adam Nawalka. În același timp, președintele Federației, Cezary Kulesza, a demarat discuțiile și cu Andriy Shevchenko.

Jurnalista ucraineană Iryna Koziupa nu crede că acest scenariu poate fi realist, cu toate că s-ar bucura ca ”Sheva” să fie numit selecționerul Poloniei.

Ca jurnalist, mi-aș dori foarte mult ca Andriy Shevchenko să devină antrenorul naționalei Poloniei, pentru că echipa se confruntă acum cu Rusia, iar aceste meciuri sunt întotdeauna speciale pentru noi. Ucraina ar fi fericită dacă Shevchenko și Polonia ar elimina Rusia din play-off. Din păcate, nu cred că un astfel de scenariu este realist. După ce s-a despărțit de Genoa, s-a vorbit mult. Experiența din Italia i-a afectat foarte mult reputația”, a declarat Iryna Koziupa, confirm sport.tvp.pl.

Jurnalista este de părere că Andreiy Shevchenko nu va accepta oferta polonezilor, deoarece ar fi așteptat la Dinamo Kiev pentru a-l înlocui pe Mircea Lucescu.

Pare destul de logic, deoarece Mircea Lucescu ar putea renunța la mijlocul sezonului și atunci i-ar lua locul”, a anunța Iryna Koziupa.

Un alt impediment pentru Shevchenko este contractul. Acesta primea la Genoa aproximativ 2 milioane de euro pe sezon, iar polonezii i-ar putea acorda doar pe jumătate. Fostul selecționer, Paulo Sousa, avea 840.000 de euro.

Etichete: mircea lucescu , dinamo kiev , andriy shevchenko


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Exclusiv ”Șucu insistă”. Rapid pregătește marea lovitură a verii: Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a tras o concluzie clară, după ce Rapid a rămas fără victorie în play-off

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”