Rúnar Alex Rúnarsson, portarul lui Arsenal, a gafat la unul dintre golurile lui Manchester City / Foto: Profimedia

Portarul islandez al lui Arsenal "a fugit" de criticile fanilor! Ce a făcut Runarsson, imediat după gafa din meciul cu City

articol scris de Digi Sport
23.12.2020, 12:27
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Arsenal a continuat seria neagră din campionat și în Cupa Ligii Angliei. "Tunarii" au părăsit competiția, după 1-4 cu Manchester City în sferturi. Runar Alex Runarsson (25 de ani), portarul islandez al londonezilor, a gafat la golul doi al "cetățenilor".

Deținătoarea Cupei Ligii Angliei a deschis scorul fulgerător prin Gabriel Jesus, dar la pauză a fost 1-1 după golul lui Lacazette. City s-a dezlănțuit după pauză, când Mahrez și-a readus echipa în avantaj din lovitură liberă, fază la care portarul Runarsson s-a făcut de râs. Apoi Foden și Laporte au alungat orice emoții în privința învingătoarei.

Runar Alex Runarsson, portarul lui Arsenal, și-a șters contul de Twitter, după gafa din meciul cu Manchester City

În minutul 55, Riyad Mahrez a executat în forță o lovitură liberă de la marginea careului, dar pe direcția lui Runarsson, care a scăpat mingea în propria poartă. Goalkeeper-ul de 25 de ani este internațional islandez și a fost pe bancă în meciul cu România, din barajul pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor, câștigat de nordici cu 2-1.

Pentru a scăpa de eventualele critici din partea fanilor lui Arsenal, Runar Alex Runarsson a decis să-și dezactiveze contul de Twitter. Recent, suporterii "tunarilor" au luat la puricat contul portarului și au descoperit câteva postări publicate în urmă cu nouă ani, în care îl critica dur pe fostul manager al londonezilor, Arsene Wenger.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a vorbit la finalul partidei de pe Emirates despre jocul elevilor săi și a analizat eroarea lui Runarsson: "Când eram în cel mai bun moment al nostru, am încasat un gol ușor, ceea ce a făcut meciul și mai greu pentru noi. E un moment greu pentru Runarsson, însă câștigăm și pierdem împreună. Alex a mai jucat și în alte meciuri. Am decis să evoluăm cu el din mai multe motive și asta e. Responsabilitatea este a tuturor", a spus Arteta, citat de football.london.

  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Runar Alex Runarsson, potrivit Transfermarkt
  • 7 meciuri a adunat goalkeeper-ul pentru naționala Islandei

VIDEO Gafa lui Runarsson din Arsenal - Manchester City 1-4

Etichete: arsenal , cupa ligii angliei , arsenal - manchester city , runar alex runarsson , gafa runnarsson


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 2-0, ACUM, DGS 1. Andrei Ivan a mărit avantajul oltenilor!

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Luis Enrique, replici acide înainte de PSG - Dortmund

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Citeşte şi

Pep Guardiola a făcut în direct calculele pentru titlul din Premier League, după succesul cu Wolves

Video Manchester City - Wolverhampton 5-1. Erling Haaland, 4 goluri pentru ”Cetățeni”. Arsenal - Bournemouth 3-0

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”