Jack Wilshere, alături de coechiperii săi din naționala Angliei / Foto: Getty Images

Rangers, la un pas de cel mai tare transfer al anului în Scoția! Ianis Hagi, coechipier cu un internațional englez

articol scris de Digi Sport
07.10.2020, 13:20
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Glasgow Rangers, formația la care evoluează Ianis Hagi, este foarte aproape de a-l transfera pe internaționalul englez Jack Wilshere (28 de ani). Fostul mijlocaș al lui Arsenal este liber de contract.

Internaționalul englez Jack Wilshere și-a reziliat contractul cu West Ham, în valoare de 110 mii de euro pe săptămână, și este în căutarea unei noi provocări în carieră. Mijlocașul are 198 de jocuri în tricoul lui Arsenal, echipă care l-a mai împrumutat la Bolton și Bournemouth, înainte de a-l ceda definitiv la "ciocănari", în 2018.

Jurnalistul italian Nicolo Schira, care se descrie ca fiind "expert pe piața transferurilor", susține că Wilshere este în discuții avansate cu Rangers. Steven Gerrard, tehnicianul formației din Glasgow, îl cunoaște pe mijlocașul englez din Premier League, unde au fost și adversari, dar și de la reprezentativa Albionului, unde au fost coechipieri.

Jack Wilshere ar juca în Europa League cu Rangers

Formația la care evoluează și Ianis Hagi și-a "betonat" linia mediană prin aducerea sud-africanului Bongani Zungu, sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Jack Wilshere a fost chinuit de accidentări în ultimii doi ani și a adunat doar 19 apariții pentru West Ham. Cu toate acestea, englezul s-a declarat în formă și gata de o nouă aventură, după despărțirea de londonezi: "Am 28 de ani, sunt în formă, puternic și gata să joc. Încă sunt incredibil de înfometat, ambițios și disperat să joc fotbal și să câștig trofee.

Am fost apt în ultimile 8 luni, însă nu mi s-a dat posibilitatea să joc. Sper să vă pot anunța noua etapă din cariera mea cât de curând", a spus mijlocașul pe rețelele sociale.

Scoțienii s-au calificat în grupele Europa League, după ce au învins-o pe Galasaray, scor 2-1. Ianis Hagi a oferit o pasă decisivă în meciul din play-off-ul UEL, la primul gol marcat de Rangers, iar jurnaliștii britanici au remarcat evoluția solidă a românului. Rangers va evolua în grupa D, alături de Benfica, Standard Liege și Lech Poznan.

  • 17 ani a fost legitimat Jack Wilshere la Arsenal
  • 4,8 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului englez, potrivit Transfermarkt
  • 34 de jocuri și 2 goluri a adunat Wilshere pentru reprezentativa Angliei

Etichete: ianis hagi , jack wilshere , transfer rangers , wilshere rangers


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Ce a spus antrenorul lui Alaves, după ce Ianis Hagi a contribuit decisiv la golul egalizator din minutul 90+9

Scoțienii au făcut anunțul: unde va juca Ianis Hagi din vară

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”