Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu, 2005 / Foto: Profimedia

Răzvan Lucescu îi calcă pe urme tatălui său? "L-aș vedea la Inter sau la AC Milan"

articol scris de Digi Sport
05.03.2021, 12:53
  • Fotbal: Slovenia - Bulgaria, sâmbătă, 15:55, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Răzvan Lucescu nu duce lipsă de oferte după despărțirea de Al-Hilal. Fenerbahce și "o echipă de tradiție din Golf" s-au interesat de serviciile sale, însă Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, consideră că tehnicianul întrunește toate condițiile pentru a pregăti formații de top, precum Inter sau AC Milan.

Pe 15 februarie, Răzvan Lucescu s-a despărțit oficial de Al-Hilal, după un an și jumătate de mandat, în care a câștigat Liga Campionilor Asiei, titlul în Arabia Saudită și Cupa Regelui. Ofertele nu au întârziat să apară pe adresa tehnicianului de 52 de ani, însă pentru moment Lucescu Jr le-a refuzat. Acesta se relaxează într-o vacanță exotică alături de familia sa, în Maldive, și a punctat că momentan nu-i stă gândul la un nou angajament.

Dumitru Dragomir: "Pe Răzvan Lucescu l-aș vedea la Inter sau la AC Milan"

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, un fan declarat al lui Răzvan Lucescu, este convins că fostul tehnician al lui Rapid sau PAOK are toate calitățile pentru a prelua o echipă de top a Europei. Inter, formație pe care Mircea Lucescu a pregătit-o, și AC Milan, primele două clasate în Serie A sunt variantele propuse de Dragomir.

"Pe Răzvan Lucescu l-aş vedea la Inter sau la AC Milan. Răzvan este un foarte mare antrenor şi un băiat deştept. Şi Cosmin Olăroiu este valoros, dar pe Răzvan Lucescu îl cunosc. Şi Şumudică e antrenor valoros, mă mir că nu a reușit la Rizespor", a declarat Dumitru Dragomir pentru as.ro.

Cu câteva săptămâni în urmă, "Oracolul din Bălcești" l-a propus pe Răzvan Lucescu la FCSB. Fostul oficial de la Ligă consideră că roș-albaștrii ar da lovitura dacă s-ar înțelege cu fiul lui "Il Luce", în ciuda trecutului rapidist al acestuia.

"Eu îi transmit lui Gigi Becali, ca un sfat, să îi facă o ofertă lui Răzvan Lucescu. Ar fi perfect la FCSB. Are atâta experiență, este un campion, a câștigat trofee pe unde a fost. Îi dau în scris lui Gigi că dacă îl aduce pe Răzvan Lucescu va luat titlul cinci ani consecutiv.

Ce dacă a fost la Rapid și a ținut cu Dinamo când era copil? Este un profesionist desăvârșit și își face treaba unde este plătit. Să îi dea un salariu pe măsură și să îl ia, că poate s-a săturat de atâta străinătate, măcar pentru un an, doi. Își scoate sigur banii cu el.

Sunt convins că se vor înțelege bine. Răzvan a lucrat cu patroni cel puțin la fel de puternici ca Gigi. Copos și grecii ăia aveau personalitate ca Becali. Răzvan e un băiat educat, are asta asta a comunicării și o să știe să îi explice anumite decizii. Să asculte sfatul meu și sigur va da lovitura", spunea Dumitru Dragomir, potrivit Prosport.

  • 7 echipe de club a pregătit Răzvan Lucescu: Rapid, FC Brașov, El-Jaish, Petrolul, Xanthi, PAOK și Al-Hilal, și a fost selecționerul echipei naționale a României între 2009 și 2011
  • 8 trofee are în palmares Lucescu Jr în cariera de antrenor

Etichete: razvan lucescu , dumitru dragomir , oferte razvan lucescu , razvan lucescu inter , razvan lucescu ac milan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Reacția Dedeman după explozia de la Botoșani: O firmă autorizată executa lucrări la reţeaua de gaze

Explozia de vineri de la magazinul Dedeman din Botoşani a avut loc în timpul unor lucrări la reţeaua de gaz, executate de o firma autorizată, arată reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Activitate în SuperLigă! Mutările efecutate de Rapid, CFR și UTA

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Și-a ”luat mama de la somnul lin” pentru tricoul lui Dăgușin

Foto Radu Drăgușin, scos din fire la finalul partidei cu Liechtenstein. Ce l-a enervat pe fundașul central

Emeric Ienei și-a desemnat favoritul din naționala României, înainte de EURO 2024

El este decarul României la EURO! ”Tricolorii” și-au ales numerele: istoria se repetă după 24 de ani

Citeşte şi

Reacția italienilor după ce Răzvan Lucescu a refuzat-o pe Cagliari

Exclusiv "Telenovela" Răzvan Lucescu e gata! Echipa a făcut anunțul, apoi a urmat reacția tatălui

PEROZSuperba Elsa Hosk, impecabilă într-un costum de baie roz, întinsă pe plajă. Își dorea să devină baschetbalistă, dar a ajuns supermodel

FILM NOWFiica lui Brad Pitt și-a plătit singură avocatul ca să renunțe la numele tatălui: „Angelina nu poate să vorbească despre asta”

Gigi Becali a dat-o afară din casă. Cum a reacționat femeia după decizia miliardarului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea în Grecia. Obligația pe care o au toți șoferii de mașini hibride și electrice la intrarea pe insulele elene citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Cum arată, de fapt, interiorul marsupiului unui cangur. Imaginile au devenit virale în mediul online