Relaţia dintre Jose Mourinho şi Pep Guardiola a fost incendiară în Spania, dar a redevenit normală în Anglia

Reacţia arogantă a lui Mourinho după ce Guardiola l-a depăşit la trofee: "Aş fi putut avea 31"

15.05.2019, 11:22
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Pep Guardiola a câştigat titlul în Anglia, iar acest trofeu este cel de-al 26-lea din cariera antrenorului de 48 de ani. Statistica spune că din aceasă vară, catalanul şi-a depăşit rivalul istoric, pe Jose Mourinho, 56 de ani, care a fost dat afară de la Manchester United şi înlocuit de Solskjaer. În plus, Guardiola îl poate cuceri şi pe al 27-lea dacă va câştiga Cupa Angliei, pe care Manchester City o va disputa cu Watford.

Într-un interviu publicat de L'Equipe, Mourinho a lăsat de înţeles că nu-l interesează deloc acest aspect. Şi că dacă ţinea la trofee, el ar fi putut câştiga cel puţin 31 în cazul în care prefera să rămână la Porto şi la Inter Milano după ce a câştigat Liga Campionilor cu fiecare dintre ele. Ar fi avut la dispoziţie alte finale pe care le putea câştiga.

Mourinho are 25 de trofee câştigate în cariera de antrenor

"Mi se aminteşte că am 25 de trofee, dar dacă stăteam la Porto şi la Inter după ce am câştigat Liga Campionilor aş fi jucat Supercupa în Europa şi în campionatele respective, aş fi mers la Campionatul Mondial al Cluburilor şi aş fi putut avea 31 de titluri. Poate că nu este important numărul lor", a declarat Jose Mourinho.

Despre modul său dur de lucru, Mourinho crede că doar aşa poate avea rezultate. Şi că antrenorilor care devin prea ăapropiat de fotbaliştii săi le este dificil. Chiar şi reacţia sa legate de Pogba şi de Benzema, fotbalişti cu care a avut relaţii cu probleme, sunt o nouă dovadă a atitudinii sale deliberat superioare.

"Eu nu vreau să fiu băiat bun pentru că băiatul bun după trei luni devine o păpuşă şi nu încheie bine. Nu pot spune, da, dacă mă întrebi dacă Pogba este singurul responsabil pentru ce mi s-a întâmplat la United. Eu nu am fost victima lui Pogba.  

Cu Karim nu a fost un conflict. Eu doar am căutat să ajut un talent incredibil să-şi schimbe mentalitatea, să-l ajut să obţină maximum şi să devină un ucigaş. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu Karim", a mai spus Jose Mourinho

Cifre incredibile pentru Pep Guardiola, rivalul lui Mourinho

Pep Guardiola și-a trecut în cont 26 de titluri, în 10 sezoane (581 de meciuri oficiale), adică un titlu la fiecare 22 de meciuri. De partea cealaltă, Mourinho are 25 de trofee (19 sezoane, 909 meciuri), adică unul la 36 de meciuri.

Catalanul a câștigat titlul în 9 din cele 11 sezoane de antrenorat. Mai mult, doar Jose Mourinho și Sir Alex Ferguson mai reușiseră să își păstreze titlurile de campioni în Premier League. Și-a adjudecat unul la Barcelona B, 3 în patru ani cu Barcelona, 3 în 3 ani cu Bayern Munchen și două în 3 ani cu Manchester City.

Etichete: jose mourinho , pep guardiola , interviu mourinho , l'equipe , trofee guardiola


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Citeşte şi

Pep Guardiola, ”în al 9-lea cer” după victoria cu Nottingham Forest: ”Este o victorie mare”

Liverpool îl înlocuiește pe Jurgen Klopp cu ”Guardiola”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă