Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG / Foto: Getty Images

Real Madrid, în ”pole-position” pentru transferul lui Kylian Mbappe! Cum l-a marcat pe francez întâlnirea cu Zinedine Zidane

articol scris de Digi Sport
16.10.2020, 15:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Real Madrid nu a realizat niciun transfer în perioada de mercato încheiată pe 5 octombrie, tocmai pentru a reuși, anul viitor, îndeplinirea visului președintelui Florentino Perez: Kylian Mbappe.

Starul lui PSG, un mare admirator al lui Zinedine Zidane, va intra în vara anului viitor în ultimul an de contract, situație favorabilă pentru ca Real Madrid să încerce să dea lovitura pe piața transferurilor. Spaniolii de la AS au transmis că, deși Jurgen Klopp sau Victor Font, candidat la viitoarele alegeri pentru președinția clubului Barcelona, sunt interesați de Mbappe, Real Madrid este în ”pole-position” pentru obținerea semnăturii francezului.

Real Madrid, în pole-position pentru transferul lui Kylian Mbappe

Marele avantaj al lui Real Madrid în ”lupta” pentru semnătura lui Kylian Mbappe este chiar antrenorul Zinedine Zidane, despre care actualul atacant de la PSG a spus întotdeauna că i-a fost idol în copilărie.

Mai mult, Kylian Mbappe, la 13 ani, a fost adus la Madrid pentru Zinedine Zidane pentru o săptămână de antrenamente la baza clubului ”Blanco”, experiență descrisă de campionul mondial din 2018 ca fiind ”un vis”.

Chiar înainte să împlinesc 14 ani, am primit o surpriză extraordinară. Tatăl meu a primit un telefon din partea cuiva de la Real Madrid, pentru a mă invita în Spania pentru probe de joc. Chiar i-a spus tatălui meu: 'Zidane ar vrea să îl vadă pe fiul tău'. La acea vreme, Zidane era directorul tehnic al clubului.

A fost ca și cum aș fi ajuns pe Lună. Eram disperat să merg. Scouterii începuseră să mă urmărească și primeam atenție din partea media. Când ai 13 ani, nu prea știi cum să gestionezi aceste lucruri.

A fost multă presiune, iar familia mea încerca să mă protejeze de toate lucrurile astea. În acea săptămână era ziua mea de naștere, așa că părinții mei au organizat totul pentru a putea merge la Madrid. N-am spui nimănui unde voi merge, nici măcar prietenilor, pentru că eram foarte nesigur. Dacă lucrurile nu ar fi mers bine, n-aș fi vrut să mă întorc în cartier și să-i dezamăgesc. N-o să uit niciodată momentul în care am ajuns la baza lui Real Madrid, cea de lângă aeroport.

Zidane ne-a așteptat în parcare, lângă mașina lui, era o mașină foarte mare, normal. Ne-am salutat și s-a oferit să mă ducă la terenuri. Arăta către scaunului din față și mi-a spus 'Haide, urcă', în momentul ăla am înghețat și am întrebat 'Să mă descalț?'. Nu știu de ce am spus asta, dar, totuși, era mașina lui  Zidane.

A râs și el. M-a dus la bază, mie nu-mi venea să cred că sunt în mașina lui Zidane, eu, Kylian din Bondy, nu-mi venea să cred, părea ireal. Credeam că sunt încă în avion și visez. Uneori, chiar și când trăiești ceva, pare că ești într-un vis” a transmis Kylian Mbappe, într-o scrisoare pentru ”Players Tribune”.

Etichete: zinedine zidane , transferuri real madrid , kylian mbappe , mbappe la real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Citeşte şi

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Anunțul făcut de tatăl lui Kylian Mbappe despre starul de la PSG

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură