Ronaldo, patronul lui Valladolid / Foto: Profimedia

Singura condiție pentru care brazilianul Ronaldo ar vinde clubul de fotbal pe care-l deține în Spania

articol scris de Digi Sport
28.04.2022, 19:53
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Fostul fotbalist brazilian Ronaldo Nazario de Lima, preşedintele şi proprietarul clubului spaniol de fotbal Real Valladolid, din Segunda Division, a declarat, joi, că ar fi dispus să vândă clubul.

Ronaldo ar fi vinde clubul Valladolid, dar numai unei persoane "care poate contribui mai mult decât mai mult decât el la dezvoltarea echipei", care să nu urmărească profitul economic, pentru că a avut "oferte care i-ar fi adus dublu decât a investit".

Condiția în care brazilianul Ronaldo ar vinde clubul Valladolid

"Ziua în care o voi face mă voi gândi la ce este mai bine pentru club şi pentru oraş, la cineva care poate contribui mai mult decât mine", a declarat Ronaldo, cu ocazia unui eveniment organizat de Asociaţia Presei Sportive din Valladolid.

Ronaldo a precizat că în proiectul său cu Real Valladolid "mai sunt multe de făcut'' şi vrea să lase ''o moştenire importantă oraşului", drept pentru care va continua să conducă clubul până când îşi va îndeplini misiunea.

Fostul mare jucător brazilian a adăugat că la momentul în care a devenit preşedinte, datoria clubului se ridica la 30 milioane euro, iar în prezent s-a redus la 4 milioane, arătându-se optimist în privinţa unei promovări în Primera Division, deşi este conştient că echipa va mai avea de suferit, informează Agerpres.

  • Ronaldo a devenit acţionar majoritar al clubului în septembrie 2018.

Brazilianul Ronaldo, patron la încă un club

Ronaldo este acționar majoritar al clubului Cruzeiro, unde și-a început cariera remarcabilă. Cruzeiro, fostă campioană a Americii de Sud, evoluează pentru moment în Serie B, liga a doua braziliană. Ronaldo a câștigat lupta cu americanii de la Fenway Sports Group, care dețin clubul Liverpool, și a cumpărat 90% din acțiuni pentru 62,5 milioane de euro.

”Fenomeno” și-a început cariera profesionistă în 1993 la Cruzeiro, echipă pentru care a înscris 44 de goluri în 47 de meciuri, înainte de a fi transferat în Olanda, la PSV, când avea doar 17 ani.

  • Cruzeiro, PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid, AC Milan și Corinthians sunt echipele pentru care a evoluat Ronaldo Nazario.

Cruzeiro, alături de Sao Paolo, Santos și Flamengo, se număra printre cele patru formații din Brazilia care nu au retrogradat niciodată în liga secundă. Asta până la finalul lui 2019, când ”Vulpile” au bifat contraperformanța istorică.

Etichete: ronaldo , valladolid , ronaldo nazario , ronaldo valladolid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-3, ACUM, Digi Sport 1. Umilință la Ovidiu! Safranko a reușit hat-trick-ul

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Citeşte şi

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”