Billel Omrani / Foto: Sport Pictures

”Șomerul” Billel Omrani are probleme! Lista pe care a fost inclus fostul atacant de la CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
11.08.2022, 16:39
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Algerienii anunță o situație delicată la echipa națională. O parte dintre jucători au rămas fără echipă încă de la finalul sezonului trecut, iar printre aceștia se află și Billel Omrani (29 de ani), fostul atacant al lui CFR Cluj.

Omrani nu și-a prelungit contractul la finalul sezonului, în speranța că va începe o nouă aventură la o formație din afara României.

”Șomerul” Billel Omrani are probleme! Lista pe care a fost inclus fostul atacant de la CFR Cluj

Planurile nu i s-au adeverit, însă, lui Omrani, astfel că este nevoit să își găsească o echipă cât mai repede, mai ales în contextul în care este ”criză” și la echipa națională.

Câțiva internaționali algerieni au probleme care îi vor ține departe de naționala Algeriei. Acești jucători vor trebui să găsească rapid soluții pentru a putea fi convocați de Djamel Belmadi (n.red. selecționerul Algeriei”, au notat cei de la Fennec Football.

Algerienii au alcătuit și o listă cu jucătorii liberi de contract: Rais M’Bolhi, Islam Slimani, Adlene Guedioura, Sofiane Feghouli, Farid Boulaya, Riyad Boudebouz, Isaac Belfodil, Oussama Darfalou, Billel Omrani și Faouzi Ghoulam.

Omrani a câștigat cinci titluri consecutive alături de CFR Cluj, iar în primăvară, atacantul a fost convocat în premieră la naționala Algeriei, pentru meciurile cu Uganda și Tanzania, din preliminariile Cupei Africii.

Ilie Dumitrescu, verdict clar în privința unui eventual transfer al lui Billel Omrani la Rapid! Ce a spus Helmut Duckadam

În ultima perioadă, s-a vehiculat că Billel Omrani, fostul atacant al celor de la CFR Cluj, ar putea semna cu Rapid.

Helmut Duckadam se îndoiește că Billel Omrani va semna cu Rapid, așa cum s-a discutat în ultima perioadă în România. Fostul mare portar crede că fotbalistul are niște pretenții salariale mult prea mari pentru posibilitățile giuleștenilor și crede că venirea sa ar destabiliza echipa.

Eu cred că nu va veni. Cred că Omrani e mult prea scump pentru Rapid și cred că ar destabiliza și lotul, și bugetul, și tot. Cu siguranță mai au nevoie de unul sau doi jucători, dar nu cred că de Omrani”, a declarat Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Ilie Dumitrescu i-a dat dreptate ”eroului de la Sevilla”, însă a venit și cu alt argument. ”Mister” crede că Omrani nu se află într-o formă fizică tocmai bună având în vedere că nu a mai jucat din luna mai, iar pretențiile sale salariale sunt exagerate.

Dacă va mai aștepta o săptămână – două, Omrani își va reveni în iarnă. Fără să te antrenezi și să ceri 500 de mii pe sezon, puțin cam complicat. Băieții ăștia au câteva etape bune, patru etape, plus echipele care sunt angrenate în cupele europene, așa că...”, a completat Ilie Dumitrescu.

Etichete: cfr cluj , algeria , echipa , bilel omrani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Derby pentru Conference League

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Bayer Neverlosen! ”Farmaciștii” au uitat să piardă și au egalat un record vechi de 59 de ani

Video Denis Drăguș o putea scoate pe Gaziantep de la retrogradare, dar nici lui nu i-a venit să creadă ce a făcut

Citeşte şi

Motivul pentru care Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: ”Aș fi vrut o pauză mai lungă”

Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”