Viitorul lui Nicolae Stanciu pare clar: va pleca de la arabi

Stanciu, plătit şi vândut!? Ce se întâmplă cu mijlocaşul român

20.05.2019, 18:41
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Arabii de la Al Ahli i-au plătit salariile restante lui Nicolae Stanciu, care e obligat să se întoarcă la echipă. Oficialii arabilor au procedat aşa pentru că vor neapărat să îl vândă pe român în vară, pentru a-şi recupera o parte din investiţie.

Al Ahli are probleme cu banii, iar evoluţiile mijlocaşului nostru au fost departe de a fi unele spectaculoase. Nicolae Stanciu a marcat două goluri și a oferit 3 pase decisive în cele 10 meciuri disputate pentru Al Ahli.

Arabii nu l-au plătit şi, după mai multe notificări făcute către club, fostul jucător de la FCSB a decis să "fugă" de la echipă, pentru a trage un semnal de alarmă. În cele din urmă, azi Stanciu a fost plătit, dar totul doar pentru ca lucrurile să se calmeze în ideea unui viitor transfer.

Dacă nu ar fi fost plătit, Stanciu avea şanse mari să devină liber de contract, ceea ce s-ar fi tradus într-o gaură financiară mare. Potrivit sport360.com, Al Ahli a ajuns la un acord cu Carlos Eduardo, un mijlocaş ofensiv care vine de la Al Hilal şi care a mai jucat pentru cluburi precum Nice şi FC Porto. El are acelaşi profil ca şi internaţionalul român, astfel că vânzarea românului pare iminentă.

Din câte se pare, Al Ahli e decisă să lase destul de mult la preţ, doar pentru a îşi recupera o parte din investiţie. Stanciu e la mare căutare în Europa: PAOK îl doreşte, dar şi Sparta Praga, fostul său club, şi-a manifestat intenţia de a-l aduce înapoi.

Cum se comportă arabii când vor sunt dispuşi să piardă un jucător

Mirel Rădoi cunoaște cel mai bine situația de la echipă, acolo unde a jucat în sezonul 2014-2015 și crede că arabii i-au întins o "capcană" lui Stanciu, pentru a putea să-l penalizeze.

"Dacă fugi, nu faci altceva decât să îi dai posibilitatea clubului să te penalizeze. Ei aşteptau să facă el primul pas, astfel încât să îi taie o parte din salariu", a spus Mirel Rădoi, în exclusivitate la Fotbal Club.

Rădoi știe cel mai bine că nu e bine să "te pui" cu arabii, având în vedere că și el a trecut pe la Al Ahli. Fostul mijlocaș dă ca exemple cazurile lui Victor Pițurcă sau Mihai Pintilii.

"Eu nu am avut probleme cu banii. Dar să ştiţi că nici ei nu sunt departe de noi ca mentalitate. Dacă îi ameninţi, chiar dacă ştiu că vor pierde, vor tergiversa lucrurile. Aşa au făcut şi cu Pintilii, ştiau că vor pierde. Am vorbit cu ei și mi-au spus că știau că vor pierde", a explicat Rădoi.

Cum Stanciu a fost plătit, e clar că Al Ahli nu a fost dispusă să îl piardă gratis. Cum şi mijlocaşul îşi doreşte neapărat să se întoarcă în Europa, viitorul fotbalistului pare pecetluit: va schimba, în vară, echipa.

Etichete: nicolae stanciu , stanciu arabi , stanciu al ahli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 3-2, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Burmaz, execuție spectaculoasă

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Exclusiv Verdictul specialistului, după ce Rapid a cerut penalty în derby-ul cu CFR Cluj

Citeşte şi

Nota primită de Nicolae Stanciu, după meciul în care echipa sa a primit 4 goluri în 25 de minute

Echipa lui Nicolae Stanciu și Cosmin Contra, umilită în Arabia Saudită: în minutul 25 era 4-0 pentru Al-Ahli

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”