Robinho, alături de soția sa / Foto: Instagram @robinho

Starul condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în 2022 pentru viol are două oferte ”pe masă”! De ce nu e după gratii

articol scris de Digi Sport
11.01.2023, 15:28
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Fostul internațional brazilian Robinho (38 de ani), trecut în carieră pe la Real MadridManchester City sau AC Milan, a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare pentru viol.

Sentința a fost dictată la începutul anului trecut de o instanță din Milano care i-a găsit pe Robinho și pe alți cinci bărbați vinovați de ”violență sexuală în grup împotriva unei femei”, faptă care data din 2013. Chiar dacă brazilianul a pierdut și apelul, iar decizia nu mai poate fi atacată, fotbalistul nu este după gratii. 

  • Instanţa a motivat decizia contra lui Robinho prin ''dispreţul'' arătat faţă de victimă şi supunerea ei la ''umilinţe brutale''.

Robinho, așteptat să revină pe gazon, chiar dacă a fost condamnat la nouă ani de închisoare în 2022

Ministrul Justiției din Italia s-a implicat în acest caz și a cerut extrădarea lui Robinho pentru ca acesta să facă închisoare în Italia, dar justiția braziliană, potrivit Constituției din această țară, se opune cererilor de extrădare. În plus, sentința nu a fost recunoscută în Brazilia și nu a fost nici măcar încarcerat, iar se gândește serios să revină pe teren. Două echipe sunt în discuții cu el, Portuguesa Santista și Brasilense, ambele din diviziile inferioare din Brazilia, însă nu au ajuns la vreun acord până acum.

Principala temere a lui Robinho, conform AS.com, este faptul că familia sa ar putea avea de suferit din cauza expunerii media dacă ar reveni pe teren, având în ”spate” condamnarea la nouă ani de închisoare.

Am vorbit despre posibilitatea de a-l semna. Are această problemă și am avut o conversație scurtă. Nu a fost o propunere oficială și nu ne-a dat un răspuns, dar am luat-o în considerare. Este un jucător grozav. Sper să-și rezolve problema juridică. Pentru Portuguesa Santista, să-l aibă pe Robinho ar fi grozav , dar am avut o singură conversație”, a declarat Emerson Coelho, vicepreședintele celor de la Portuguesa Santista.

Robinho a jucat la Real Madrid, Manchester City și AC Milan

Fost jucător al echipelor Real Madrid şi Manchester City, Robinho evolua la AC Milan în momentul faptei, când alături de amicul său Ricardo Falco a violat o tânără albaneză care îşi sărbătorea ziua de naştere într-un cunoscut local din Milano.

Robinho, 36 ani, a dezminţit acuzaţiile în 2014, când presa a aflat că este anchetat pentru viol. În cariera lui, el a câştigat titlurile de campion în Brazilia (2002, 2004), Spania (2007, 2008), Italia (2011), China (2015) şi Turcia (2020). La naţionala Braziliei are 100 de selecţii şi 28 de goluri.

Victima lui Robinho a rupt tăcerea

După dictarea deciziei, victima lui Robinho, o femeie din Albania, care, la data incidentului, avea 23 de ani, a vorbit în premieră despre sentința agresorilor săi.

Femeia a recunoscut că fapta din 2013 a marcat-o pe viață, dar a transmis că nu și-a pierdut niciodată speranța în cei aproape nouă ani în care speța a fost judecată.

Nu vă temeți de agresori. În fața oricărui agresor, există alți 10 oameni buni, care sunt dispuși să vă ajute. Un prieten, o rudă, un polițist, un judecător și, mai presus de toate, justiția. 

Decizia instanței nu va face durerea să dispară și nici nu va face să revin la persoana care am fost înainte, însă poate că va fi de ajutor pentru o altă femeie, care nu se va teme să vorbească, pentru că doar așa putem face ca astfel de abuzuri să nu mai existe”, a spus femeia, care nu a dorit să-și facă public numele, potrivit AS.com.

Etichete: robinho , robinho viol , robinho condamnat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

”Poate ajunge FCSB în grupele Ligii Campionilor?” Helmut Duckadam a dat răspunsul printr-un singur cuvânt

Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”