Robert Lewandowski / Foto: Profimedia

Suma maximă pe care Barcelona este dispusă să o plătească pentru Robert Lewandowski! Bayern cere 40 de milioane de euro

articol scris de Digi Sport
05.06.2022, 09:26
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Robert Lewandowski (33 de ani) mai are un an de contract cu Bayern Munchen, însă polonezul a anunțat public că vrea să își schimbe echipa, iar Barcelona pare a fi noua destinație a fotbalistului.

Totuși, transferul lui Lewandowski pare a fi destul de anevoios, având în vedere că bavarezii nu vor să își piardă cel mai mare star al echipei.

Suma maximă pe care Barcelona este dispusă să o plătească pentru Robert Lewandowski! Negocierile ar putea fi pornite

Presa din Germania a anunțat recent că Bayern Munchen i-a stabilit deja prețul lui Robert Lewandowski, chiar dacă plecarea polonezului nu este chiar ceea ce își doresc bavarezii. Conducerea clubului vrea 40 de milioane de euro pentru atacant.

Polonezul este dorit la Barcelona, dar conform Sport.es, catalanii nu sunt dispuși să plătească o sumă atât de mare pentru cel mai bun marcator din Bundesliga, având în vedere problemele financiare prin care trece echipa. Conducerea formației blaugrana vor să plătească cel mult 30 de milioane de euro plus bonusuri.

Catalanii nu au trimis încă oferta oficială pentru Lewandowski, însă sunt încrezători că polonezul va ajunge pe Camp Nou mai devreme sau mai târziu. Polonezul vrea să semneze cu Barcelona, lucru ce le dă mari speranțe oficialilor echipei din La Liga.

În plus, din cauza articolului FIFA prin care Robert Lewandowski poate pleca de la Bayern Munchen chiar dacă mai are un an de contract îi îngrijorează pe bavarezi și vor să îl vândă pe atacantul polonez pentru a nu risca să îl piardă gratis. Astfel, oficialii grupării din Bundesliga ar fi dispuși să înceapă negocierile cu privire la vânzarea fotbalistului.

Artificiul la care poate apela Robert Lewandowski pentru a pleca de la Bayern la FC Barcelona

Robert Lewandowski poate pleca de la Bayern Munchen prin apelarea la Articolul 17 al FIFA, indiferent dacă bavarezii vor fi sau nu de acord cu mutarea sa.

Pentru că au trecut trei ani de la startul contractului, Lewandowski ar putea pleca de la formația din Munchen, conform articolului 17 din Regulamentul FIFA, cu plata unor despăgubiri.

Dacă se va ajunge la această metodă, Robert Lewandowski ”s-ar putea cumpăra singur” de la Bayern, pentru suma de 24 de milioane de euro, notează nemții de la Bild. Agentul polonezului, Pini Zahavi, cunoaște foarte bine regulamentul FIFA și ar putea apela la articolul 17, dacă cei de la Bayern Munchen nu vor fi de acord cu mutarea lui Lewandowski la Barcelona, mai notează sursa citată.

Etichete: barcelona , transfer , bayern munchen , robert lewandowski


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Averea totală combinată a locuitorilor orașului este mai mare de 3 trilioane de dolari.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

News Alert Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

L-a dat afară, dar acum îl regretă. Gigi Becali: ”Poate este mai mare și decât Lucescu”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Sepsi - Rapid 3-2, ACUM, pe DGS 1. Meci tare la Sfântu Gheorghe

Peste Neymar și Mbappe! Transferul care ar scrie istorie în fotbal: 300 de milioane de euro!

Un titular de la Dinamo s-a accidentat și e OUT pentru ”finala” cu UTA Arad

Video E gata! Mesajul de adio al lui Kylian Mbappe

Citeşte şi

S-a decis! Primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară

”Jucătorul-bumerang”! Fotbalistul care se întoarce a doua oară la Barcelona

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma" citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale