Şumudică a ajuns în Turcia după despărțirea de Al Shabab

Şumudică s-a înţeles pentru un contract pe doi ani! Cum arată stafful românului şi primele transferuri

12.06.2019, 19:15
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Marius Şumudică s-a înţeles în această după amiază pentru un contract valabil pe doi ani cu Gazişehir Gaziantep. Obiectivul în primul sezon e salvarea de la retrogradare, dar turcii au planuri mari cu românul, sperând ca în a doua stagiune să lupte pentru calificarea într-o cupă europeană.

Şumudică a ajuns în Turcia, iar la scurt timp şi-a dat acordul pentru noul contract cu nou promovata în prima ligă. De altfel, în mare părţile se puseseră de acord telefonic, oficializarea actelor fiind doar o formalitate.

Tehnicianul român şi-a stabilit şi stafful: Cristian Petre, Gabi Mărgărit, Bebe Bărbulescu vor fi secunzi, în timp ce antrenor cu portarii va fi Radu Sardescu. Din staff va face parte şi un analist video: turcul Şener Gençtürk.

Antrenorul care a reuşit un titlu istoric cu Astra va fi singurul tehnician străin din prima ligă turcă, semn că acesta e extrem de respectat şi apreciat, din perioada când antrena pe Kayserispor.

Primele transferuri ale lui Şumi, din Liga 1

Marius Şumudică a confirmat, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, că marţi sau miercuri va semna cu Gaziantep. Tehnicianul român vrea să ia cu el la formaţia turcă doi jucători din Liga 1: Denis Alibec şi Junior Morais.

Viitorul lui Şumi e legat de prima ligă turcă, acolo unde va avea ambiţii mari din prima stagiune, chiar dacă echipa e una nou promovată. Turcii i-au promis un buget de transferuri considerabil, iar tehnicianul român şi-a fixat primele ţinte.

Denis Alibec e în capul listei de achiziţii, vârful Astrei dând cel mai bun randament al carierei tocmai sub comanda lui Şumudică. După ce s-a informat asupra lotului lui Gaziantep, tehnicianul a înţeles că postul de fundaş stânga e unul deficitar şi vrea să îl aducă acolo pe Junior Morais.

Şi el fost astral, brazilianul a evoluat excelent la FCSB în ultimul sezon şi va fi o pierdere grea pentru Bogdan Andone. Chiar şi aşa, Gigi Becali pare dispus să îl lase să plece contra unei sume importante.

Etichete: marius sumudica , sumudica gaziantep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă