Marius Șumudică, la ultima conferință de presă de la Gaziantep / Foto: Twitter @sporbord

Galerie Foto Șumudică, în lacrimi la ultima conferință de presă de la Gaziantep: "Acum nu mai sunt puternic ca un turc"

articol scris de Digi Sport
14.01.2021, 17:52
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Gaziantep, a organizat o ultimă conferință de presă, înainte de a părăsi Turcia.

Șumudică, în lacrimi la ultima conferință de presă de la Gaziantep

Tehnicianul român le-a explicat jurnaliștilor turci cum s-a produs ruptura dintre el și Gaziantep, iar la un moment dat nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, spunând că nu va uita niciodată perioada petrecută la micuța echipă din Turcia.

Galerie Foto

Șumudică este dezamăgit că despărțirea de Gaziantep s-a produs "din cauza unei glume", atunci când antrenorul a spus că îi va cere bani soției sale, pentru că persoanele din conducere vor să-i reducă salariul.

"Îmi pare foarte rău acum. Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România. Am făcut tot cu inima. Orașul acesta a devenit casa mea. Este inacceptabil că totul s-a încheiat din cauza unei glume. Am avut parte de un adevărat succes.

Îi felicit pe jucători, pe cei din conducere, pe toată lumea. Acum nu mai sunt puternic ca un turc, deoarece voi plânge în fața voastră. Aceste lacrimi vin după o muncă de 18 luni.

Încă mă gândesc că mă sui în mașină, după ce mă trezesc, și merg la club. În regulă, am făcut o greșeală, mi-am prezentat scuzele, n-am insultat pe nimeni. Din nefericire, ne-am despărțit. Nu trebuia să se întâmple, însă așa a fost să fie.

Mi-am încheiat misiunea aici, însă rămân cu un gust amar. Sunt trist că nu am putut sărbători cu fanii victoriile importante pe care le-am reușit.

Toți cei de aici vor rămâne în inima mea. La revedere, Gaziantep", a spus Șumudică, la conferința de presă, potrivit Futbol Arena.

Marius Șumudică a lăsat-o pe Gaziantep pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte strânse în primele 17 etape, la patru lungimi de liderul Beșiktaș.

Marius Șumudică: "A fost o glumă care a luat amploare"

Marius Șumudică a vorbit deschis, în urmă cu două zile, la Digi Sport Special, despre ruptura dintre el și Gaziantep, într-un discurs-maraton, și a spus că o glumă a produs acest scandal.

Am spus adevărul după meci, am repetat gluma respectivă (n.r cu banii soției) și am zis că la mine nu este problema de bani. Era vorba de respect, nu de bani. Eu, într-un spirit de glumă, am spus că voi cere niște bani de la nevastă ca să dau clubului. Îmi cer scuze față de orașul Gaziantep, față de bașkan, a fost o glumă care a luat amploare.

Eu datorez mult clubului Gaziantep, mi-a oferit condiții bune. Mulți antrenori și-ar dori să vină aici, dar eu la momentul respectiv m-am simțit jignit. Mi-au spus că i-a deranjat gluma. Eu nu cer mila nimănui, pentru mine vorbesc rezultatele din teren. Eu sunt un tip conflictual, dar așa mă motivez. Nu mi-am dat seama că gluma respectivă este nesărată. Orașul s-a simțit ofensat și acum parcă îi înțeleg.

Încremeniți dacă vă arăt mesajele de la jucători! 19 jucători mi-au scris, mi-au trimis inimioare, nu înțeleg de ce am plecat. Kevin Mirallas, care a jucat la Everton, mi-a scris. Mi-au spus că sunt cel mai bun antrenor cu care au lucrat. Am fost numit antrenorul anului în Turcia și voiam să dau liniște echipei. Jucătorii mă întrebau dacă rămân.

Mi-au spus că nu vor să mai lucreze cu mine din cauza unei glume. Las ceva în urma mea și le doresc să realizeze mai mult decât au făcut cu Șumudică. Au spus că au cel mai bun antrenor, dar nu mai putem continua din cauza acelei declarații. Eu consider că puteam ajunge în cupele europene", a mai spus Marius Șumudică.

Etichete: turcia , marius sumudica , gaziantep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

E gata! Standard a acceptat oferta pentru Denis Drăguș: câți bani încasează

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

Compagno a plecat de la FCSB, dar vrea un tricou de campion. ”Nu știu cum funcționează”

Citeşte şi

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

Marius Șumudică ”a mitraliat” un jucător de la Rapid: ”Nici la Dor Mărunt în Divizia C nu am văzut așa ceva”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool