Marius Șumudică / Foto: @gazianntepfk.org/tr/anasayfa

Video Exclusiv Șumudică, sunat de Kayserispor după ce a plecat de la Gaziantep! Pe cine a pus ochii Dan Petrescu

articol scris de Digi Sport
11.01.2021, 23:35
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Marius Șumudică s-a despărțit oficial de Gaziantep, formație pe care a dus-o în lupta pentru locurile de cupele europene din Turcia.

La scurt timp de la anunțul rupturii, oficializat de clubul Gaziantep, Marius Șumudică a dezvăluit că a fost sunat de cineva de la Kayserispor, formație pe care a pregătit-o în sezonul 2017 - 2018 și care acum a fost preluată de Dan Petrescu, pentru a-i solicita să-i permită unui asistent turc din staff-ul său să vină alături de fostul tehnician al CFR-ului.

Marius Șumudică, sunat de Kayserispor, noua echipă a lui Dan Petrescu, după ce s-a despărțit de Gaziantep

Chiar dacă a recunoscut în repetate rânduri că a rămas în relații bune cu cei de la Kayserispor, de data aceasta Marius Șumudică a refuzat să-și lase asistentul să se alăture staff-ului lui Dan Petrescu.

Mai mult, antrenorul rămas liber de contract a dezvăluit că, în perioada în care nu va avea angajament, îi va plăti pe cei din staff-ul său din propriul buzunar.

M-a sunat de la Kayseri să-mi ceară un asistent să-l ajute pe Dan Petrescu, dar nu am fost de acord, asistentul respectiv va fi plătit de mine cât timp va sta acasă. Nu e preparatorul fizic, ci asistentul meu, care e turc.

Asistentul m-a sunat, mi-a spus 'Șumi, eu nu plec de lângă tine'. I-am spus că atât timp cât va sta acasă, va fi plătit de mine cu salariul pe care-l câștiga și în momentul în care vom găsi următoarea echipă, va face parte din staff-ul meu. Această chestiune o fac cu toți cei care lucrează cu mine”, a dezvăluit Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

VIDEO cu declarația lui Marius Șumudică:

De ce a plecat, de fapt, Marius Șumudică, de la Gaziantep

Anunțul despărțirii lui Gaziantep de Marius Șumudică poate fi surprinzător, având în vedere că antrenorul a construit, practic, formația de la zero în vara lui 2019, când echipa tocmai promovase în prima ligă, iar acum a făcut-o o pretendentă serioasă pentru un loc de Europa League, deși bugetul este inferior în comparație cu contracandidatele.

Marius Șumudică a explicat, în aceeași intervenție de la Digi Sport Special, că ruptura dintre el și club s-a produs în urma unei glume pe care a făcut-o, interpretată greșit de turci.

"A fost o declarație interpretată greșit, o glumă de-a mea neînțeleasă (n.r banii de la soție). S-au tot amânat discuțiile pentru prelungirea contractului, eu eram în discuții cu niște echipe din Arabia Saudită, nu voiam să-i șantajez. Acum las echipa pe locul 4, la patru puncte de lider, pe loc de cupă europeană”, a declarat Marius Șumudică.

Dacă în urmă cu o săptămână transmitea că are o ofertă tentantă de la Al Shabab, Marius Șumudică a spus acum că vrea, mai degrabă, o nouă aventură în fotbalul european: ”Nu vreau să plec în Arabia Saudită, am vrut să rămân în Europa. Eu am 49 de ani, sunt un antrenor tânăr, pot face performanță”.

Etichete: marius sumudica , kayserispor , marius sumudica gaziantep , staff marius șumudică


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Oficial Al treilea antrenor care i-a spus ”NU” lui Bayern! A refuzat și rămâne la actuala echipă

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Citeşte şi

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă