Papy Djilobodji a evoluat pentru Chelsea în sezonul 2015-2016

Super-transfer pentru Şumudică! A adus un fost fotbalist al lui Chelsea

23.07.2019, 19:53
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Papiss Djilobodji, fotbalist care a jucat, în trecut, pentru cluburi importante (inclusiv Chelsea), a semnat cu formaţia lui Marius Şumudică.

Alin Toşca are deja concurenţă la Gaziantep Gazişehir. Românul a sosit la echipă de câteva zile din postura de jucător liber de contract şi a efectuat primele antrenamente sub comanda lui Marius Şumudică şi a oferit un interviu pentru site-ul clubului. Toşca speră ca nou promovata să impresioneze în Superliga din Turcia.  

"Mă bucur că am ajuns aici. Îl cunosc bine pe Şumudică, am fost adversari în România. Şumudică este un antrenor foarte ambiţios, care îşi pune mereu toată energia la dispoziţia echipei pentru a câştiga meciurile. Sunt 100% sigur că vom face un sezon foarte bun. Vrem să ne clasăm cât mai sus şi să facem fanii fericiţi!", au fost cuvintele internaţionalului român.

Marius Şumudică a adus un fundaş cu o carte de vizită interesantă

Alin Toşca va avea concurenţă serioasă pe postul său, pentru că Şumudică a mai făcut o achiziţie interesantă. Ultimul sosit este un senegalez care a jucat sezonul trecut în Ligue 1. Papiss Djilobodji s-a despărţit de Guingamp şi va îmbrăca în următorii doi ani tricoul lui Gazişehir. Fundaşul de 30 de ani a mai evoluat, în trecut, pentru Nantes, Chelsea, Werder Bremen, Sunderland şi Dijon, dar are un trecut tumultuos. 

Pe vremea când ajunsese la Sunderland, Djilobodji a fost dat dispărut după ce nu s-a prezentat la reunirea echipei în vara lui 2018 după ce echipa retrogradase din Premier League. Fundaşul de 30 de ani fusese oricum una din decepţiile sezonului, remarcându-se prin violenţele din teren care i-au adus mai multe etape de suspendare. Când s-a prezentat în cele din urmă, oficialii de la Sunderland i-au reziliat contractul după ce jucătorul nu a trecut testele medicale.

Djilobodji a încercat să-şi resusciteze cariera la Dijon şi Guingamp, dar a părăsit Franţa după o nouă retrogradare şi doar 4 meciuri jucate.  Senegalezul va fi coechipier la Gaziantep cu compatriotul său Moussa Sow. 

Cine este Alin Toșca

Toșca este un jucător crescut la Steaua/FCSB, dar a debutat la prima echipă abia în 2014. Fundașul a fost împrumutat la Unirea Urziceni, după care a fost cedat la Săgeata Năvodari. De acolo a fost luat de Viitorul și răscumpărat de roș-albaștri pentru 400.000 de euro.

Toșca a fost vândut de FCSB la Betis în 2017, pentru un milion de euro. A mai evoluat apoi la Benevento și PAOK, unde a fost împrumutat de spanioli, care au renunțat în această vară la el.

27 de ani are Alin Toșca.

1,25 milioane de euro este cota de piața a lui Toșca, conform transfermarkt.com.

Etichete: marius sumudica , alin tosca , gaziantep gazişehir , papy djilobodji


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică

Gigi Becali, numit ”antrenorul anului”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”