Horațiu Moldovan a prezentat noul echipament al Rapidului / Foto: Captură Rapid TV

Video Exclusiv Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid a provocat ”scântei” în direct: "Care performanță? Să stai pe bancă?"

articol scris de Digi Sport
20.01.2024, 09:25
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

În ultimele zile s-a discutat intens că Horațiu Moldovan (25 de ani) va ajunge în La Ligala Betis Sevilla. Într-adevăr, portarul va ajunge în fotbalul din Spania, însă nu la Betis, ci la ”titanul” Atletico Madrid.

Discuție în contradictoriu pe tema transferului lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Prezentatorul emisiunii Fotbal Club, Radu Naum, s-a declarat surprins de alegerea lui Horațiu Moldovan de a semna cu Atletico Madrid, în condițiile în care sunt șanse foarte mici să joace atât timp cât Jan Oblak este portarul titular.

Mai mult, Radu Naum consideră că pentru Horațiu Moldovan a contat mai mult salariul oferit de Atletico Madrid decât posibilitatea de a juca la o echipă mai slab cotată din fotbalul spaniol așa cum este Betis.

Atât vreau să spun, dacă alegem bani și este normal să alegem banii și banca de rezerve în același timp, că asta se întâmplă. Pentru Horațiu Moldovan, în momentul acesta la Atletico Madrid sunt bani, club important, bancă de rezervă.

Eu propun să nu mai vorbim despre performanțe în fotbalul românesc, să spunem că performanța e să iei un salariu baban și punct. Toți fotbaliștii vor spune la fel, noi nu mai trebuie să cerem o națională bună”, a fost discursul moderatorului emisiunii Fotbal Club, Radu Naum.

Părerea lui Radu Naum a declanșat o discuție în contradictoriu în platoul emisiunii, iar Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuș și jurnalistul Decebal Rădulescu au încercat să îl convingă de faptul că o echipă precum Atletico Madrid nu se refuză.

Decebal Rădulescu: ”Te duci în extremă, mie așa mi se pare!”

Ilie Dumitrescu: ”Tocmai, că aici vorbim despre performanță!”

Radu Naum: ”Care performanță? Să stai pe banca de rezerve?”

Ilie Dumitrescu: ”Că a semnat, a reușit să semneze cu Atletico Madrid. Câți jucători români au semnat cu Atletico Madrid în ultimii ani? Ca să ajungi la nivelul ăsta înseamnă performanță. Că depinde de el ce va face în continuare, asta e altceva, dar să faci pasul la Atletică înseamnă performanță, punct!”

Radu Naum: ”Noi avem jucători care au trecut pe la echipe, nu au jucat pe la echipe!”

Ilie Dumitrescu: ”În trenul ăsta nu ai cum să nu te urci!”

Marius Lăcătuș: ”Numai de bănuți vorbim.. Eu cred că a contat foarte mult și clubul. Un club de talia lui Atletico îți oferă și niște condiții extraordinare începând cu cele financiare”

Radu Naum: ”La Betis ar fi avut mai multe șanse să apere decât la Atletico? Deci a contat clubul și mai puțin posibilitatea de a apăra!”

Ilie Dumitrescu: ”Nu se știe dacă va juca sau nu va juca!”

Radu Naum: ”În momentul ăsta, nu, cât Oblak e sănătos!”

Ilie Dumitrescu: ”Sunt șanse puține să joace, dar va avea și el șansa lui, dar ăsta este visul fiecărui jucător, să ajungă la cel mai înalt nivel. El a ajuns acolo. Nu ai cum să nu alegi Atletico Madrid!”

VIDEO Discuția în contradictoriu pe tema transferului lui Horațiu Moldovan

Etichete: atletico madrid , transfer , marius lacatus , ilie dumitrescu , radu naum , decebal radulescu , horațiu moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

VAR-ul se schimbă radical! FIFA a început deja pregătirile: ”Acesta este scopul”

Ce a spus Bogdan Andone, după ce Botoșani a învins-o pe Mioveni cu un gol marcat în prelungiri și e aproape de salvare

Foto Imaginea serii la Botoșani - Mioveni

Citeşte şi

Exclusiv ”Veste bună pentru Horațiu Moldovan”. Anunțul venit din Spania

Gata! E OUT de la Tottenham, din vară

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”