Ilie Dumitrescu / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv ”Trebuie să dea 300 de milioane € pe el!” Ilie Dumitrescu a numit jucătorul care ar putea deveni cel mai scump din istorie

articol scris de Digi Sport
16.01.2023, 23:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Piața transferurilor a ”explodat” după ce Chelsea l-a deturnat pe Mykhaylo Mudryk (22 de ani) din drumul spre Arsenal și a plătit nu mai puțin de 100 de milioane de euro în schimbul transferului jucătorului ucrainean de la Șahtior Donețk.

În acest context, în care un fotbalist dintr-o țară din Estul Europei, cu calități certe, dar care nu a demonstrat încă la cel mai înalt nivel, a costat 100 de milioane de euro și a devenit al doilea cel mai scump transfer din istoria lui Chelsea, fostul internațional Ilie Dumitrescu a lansat o ipoteză interesantă.

Kvaratskhelia ar putea fi cel mai scump jucător din istorie! Ilie Dumitrescu: ”Trebuie să dea 300 de milioane pe el”

”Mister” consideră că gruzinul Khvicha Kvaratskhelia (21 de ani), achiziționat de Napoli pentru 10 milioane de euro în vara anului trecut de la Dinamo Batumi și care a devenit un star de talie mondială ”peste noapte” datorită evoluțiilor entuziasmante din UEFA Champions League și Serie A, ar putea deveni cel mai scump fotbalist din toate timpurile, în condițiile în care Mudryk valorează 100 de milioane de euro.

Nu l-am urmărit, înseamnă că e un jucător fenomenal (n.r.- Mudryk). Să vedem dacă în Premier League va confirma. Uite, îți dau un exemplu: Kvaratskhelia, de la Napoli, a costat 12-15 milioane.

După ce a făcut în Champions League și în Serie A, trebuie (n.r.- echipa care vrea să-l transfere) să dea 300 de milioane pe el, dacă facem o comparație, în ce campionat joacă Kvaratskhelia și ce se întâmplă acum cu Mudryk”, a transmis Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

  • În acest moment, cel mai scump transfer din istorie este cel al lui Neymar de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro.

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre Mudryk și Kvaratskhelia

Spre deosebire de Mudryk, care a înscris 10 goluri și a reușit 8 pase decisive în 18 meciuri pentru Șahtior Donețk, Kvaratskhelia a punctat de 14 ori și a dat 15 assist-uri în 26 de partide, la Napoli și la echipa națională a Georgiei.

  • 40 de milioane de euro este cota de piață a lui Mudryk, potrivit Transfermarkt, iar gruzinul e evaluat la 60 de milioane de euro.

Etichete: ilie dumitrescu , mudryk , transfer mudryk , kvaaratskhelia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă