Radu Drăgușin în tricoul lui Genoa / Foto: Profimedia

Ultimele detalii despre viitorul lui Radu Drăgușin! Fundașul român, pe radarul echipelor din Premier League

articol scris de Digi Sport
20.01.2023, 17:38
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Radu Drăgușin (20 de ani) a fost cedat de Juventus sub formă de împrumut la Genoa până la finalul acestui sezon.

Fundașul român este apreciat de genovezi, iar, în acest sezon, a bifat 22 de partide în tricoul formației din Serie B, motiv pentru care Genoa este obligată să achite clauza de reziliere a lui Drăgușin.

Genoa îl va transfera definitiv pe Radu Drăgușin

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a dezvăluit că Genoa îi va plăti lui Juventus șase milioane de euro pentru transferul definitiv al fotbalistului român.

Genoa are opțiune obligatorie de cumpărare, pentru suma de 6 milioane de euro. După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract.

Era, practic, o formalitate, pentru că singura modalitate ca să nu-l cumpere, era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului. Nu cred că era posibil așa ceva, pentru că echipa e pe locul al treilea și joacă bine”, a declarat Florin Manea, conform sport.ro.

Radu Drăgușin, pe radarul echipelor din Premier League

Agentul are planuri mari pentru Radu Drăgușin. Manea a dezvăluit că stoperul român este urmărit de echipe din Premier League, însă, deocamdată, consideră că Drăgușin nu este pregătit să facă pasul în ”cel mai puternic campionat al lumii”.

Planul lui Manea este ca Drăgușin să promoveze în Serie A alături de Genoa, iar, după un sezon petrecut în primul eșalon din Italia, fundașul român să facă pasul în fotbalul britanic.

Deocamdată, Genoa este pe locul trei în clasamentul din Serie B, cu 36 de puncte, la egalitate cu Reggina, formația de pe locul doi.

E interes serios din Anglia pentru el, dar e de doar șase luni la Genoa. Planul nostru e să-l las să joace măcar un an acolo. Să promoveze, să mai joace un an în Serie A, apoi cred că e pregătit pentru orice echipă de top din lume.

E urmărit serios de cluburi din top 5 din Anglia. Nu dau nume, dar sunt cluburi bogate și țin permanent legătura cu scouterii lor. Vrem să ajungă acolo, dar să și joace. Asta e ideea, nu doar să se transfere în Premier League”, a mai spus Florin Manea pentru sursa citată.

Etichete: premier league , juventus , genoa , clauza , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - Universitatea Craiova 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Burmaz a adus egalarea pentru giuleșteni

Video Moment controversat la Rapid - Universitatea Craiova: ”Ce greșeală!”

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Citeşte şi

Video Thiago Silva și-a anunțat decizia și a izbucnit în lacrimi: ”Înseamnă mult pentru mine”

Liverpool s-a săturat! L-a scos la vânzare pe Mohamed Salah și i-a setat prețul

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”