Arnaud Bodart, eroul lui Standard din partida cu Eupen / Foto: Twitter @Standard_RSCL

Video Un fost dinamovist a fost coautor la golul weekend-ului! Portarul lui Standard Liege a marcat în minutul 90+7

articol scris de Digi Sport
22.11.2020, 08:05
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Standard Liege, fosta echipă a lui Răzvan Marin, a obținut in extremis o remiză în partida de pe teren propriu cu Eupen. Portarul Arnaud Bodart a fost eroul gazdelor, marcând în minutul 90+7, la ultima fază de joc.

Stadionul Maurice Dufrasne din Liege a fost martorul celui mai neobișnuit meci al sezonului în Belgia. Standard a deschis scorul în minutul 34, prin Bokadi, iar oaspeții au restabilit egalitatea câteva zeci de secunde mai târziu, cu ajutorul reușitei lui Prevljak. Până la pauză, Standard a rămas în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Shamir, iar Peeters i-a adus pe oaspeți în avantaj în minutul 57.

În ultimul minut regulamentar, Eupen părea că s-a desprins decisiv și va lua toate cele trei puncte, dar golul lui Agbadou a fost anulat de centralul Put pentru ofsaid, după ce a consulat sistemul VAR. Minutul 90+7 a adus minunea la Liege. Standard a avut o lovitură liberă, mingea a fost respinsă de fundașii adverși până la fostul dinamovist Collins Fai, al cărui șut defectuos a fost deviat în poartă de goalkeeper-ul Bodart, urcat în careu într-o încercare disperată de a egala.

Standard Liege a urcat pe podium în prima ligă din Belgia

Golul portarului Bodart nu numai că a salvat un punct pentru Standard, dar a și propulsat formația din Liege pe podiumul din Jupiler League. Fosta formație a lui Răzvan Marin și Denis Drăguș a adunat 23 de puncte, după 13 partide. Standard este cenușăreasa grupei D din Europa League, cu înfrângeri pe linie.

Collins Fai (28 de ani) a fost coautor la reușita lui Arnaud Bodart. Camerunezul a fost transferat de Standard de la Dinamo, unde a evoluat 56 de partide între 2003 și 2006. Fundașul a adunat 28 de selecții la echipa națională a țării sale și este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

Etichete: standard eupen , portar standard , arnaud bodart , gol standard 97


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Exclusiv Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”