Bernardo Silva la meciul cu Real Madrid / Foto: Profimedia

Un oficial al lui Manchester City a lămurit situația lui Bernardo Silva: ”Este fericit la City!”

articol scris de Digi Sport
24.08.2022, 17:11
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

În ultima vreme, s-a vehiculat că portughezul Bernardo Silva (28 de ani) și-ar dori să plece de la Manchester City pentru a juca în La Liga, la Barcelona.

Barcelona le-ar fi propus deja celor de la Manchester City 80 de milioane de euro pentru fotbalistul portughez, însă ”cetățenii” vor peste 100 de milioane de euro.

Un oficial al lui Manchester City a lămurit situația lui Bernardo Silva: ”Este fericit la City!”

Fostul mare jucător al lui Manchester City, Pablo Zabaleta, este ambasadorul ”cetățenilor” și a mers alături de trupa lui Pep Guardiola la Barcelona, pentru amicalul caritabil pe care cele două formații îl vor disputa.

Zabaleta a fost întrebat despre zvonul apărut în legătură cu transferul lui Bernardo Silva la Barcelona, însă răspunsul acestuia nu a fost pe placul catalanilor.

Ambasadorul ”cetățenilor” a transmis că, în opinia sa, Bernardo Silva va continua la Manchester City, având în vedere rolul esențial pe care îl ocupă în formația antrenată de Pep Guardiola, dar și pentru că fotbalistul este mulțumit și fericit la formația din Premier League.

Bernardo Silva a fost cel mai bun jucător al lui Manchester City la meciul cu Newcastle și părea fericit și mulțumit. Întotdeauna ajunge să fie o piesă esențială în echipa lui Pep Guardiola. Au mai rămas câteva zile de mercato, sunt zvonuri. Noi suntem obișnuiți. Bernardo Silva este cel mai bun și îl văd foarte conectat.

Prefer să cred că el va continua la Manchester City, nu pentru că am discutat cu el, ci pentru sentimentul pe care mi-l dă, că este foarte conectat și este fericit la City”, a declarat Zabaleta pentru Mundo Deportivo.

Bernardo Silva a anunțat că rămâne la Manchester City

Mijlocașul "cetățenilor" a pus punct speculațiilor și a lăsat de înțeles că va rămâne la Manchester City cel puțin până la finalul sezonului actual.

Astfel, se pare că Barcelona va trebui să aștepte până vara viitoare pentru a-l aduce pe Camp Nou. 

"Suntem deja la al treilea meci al sezonului și nu merită să ne gândim prea mult la lucrurile astea. Sunt fericit aici, este un club care mă iubește și pe care îl iubesc.

Fac tot ce pot pentru a ajuta clubul, sunt foarte concentrat aici. Mereu voi da ce am mai bun pentru acest club, iar sezonul acesta o voi face din nou", a declarat Silva.

Etichete: manchester city , barcelona , transfer , bernardo silva


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Citeşte şi

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Liverpool îl poate scăpa de calvar pe Radu Drăgușin! Planul pus la cale de ”Cormorani”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă