Borja Valle, în tricoul celor de la Cartagena / Foto: Twitter @FCCartagena_efs

Unde a ajuns acum Borja Valle, spaniolul căruia Dinamo îi plătea 33.000 de euro pe lună

articol scris de Digi Sport
12.08.2022, 20:51
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Borja Valle (30 de ani) a fost legitimat jumătate de sezon la Dinamo, în 2020, și la vremea respectivă avea cel mai mare salariu de la gruparea din Ștefan cel Mare, aproximativ 33.000 de euro lunar.

Acum, mijlocașul de atac a semnat cu o nouă formație din Spania, mai exact din Liga 2, care își propune în noul sezon promovarea în La Liga.

Borja Valle, fotbalistul care avea un salariu de 33.000 de euro la Dinamo, a semnat cu Cartagena

După despărțirea de Dinamo, Borja Valle a semnat la începutul anului 2021 cu Real Oviedo, din liga a 2-a spaniolă. După doar jumătate de sezon la gruparea iberică, mijlocașul s-a transferat în vara anului 2021 la Khor Fakkan, în Emiratele Arabe Unite, unde nu a rezistat decât jumătate de an.

La începutul anului 2022, Borja Valle a revenit în Spania, unde a semnat cu Alcorcon, dar și aici nu a rezistat decât jumătate de sezon. Acum, spaniolul a schimbat din nou echipa și speră să ajungă cu noua grupare în La Liga.

Borja Valle este noul jucător al celor de la Cartagena. Acesta a semnat un contract valabil până în vara lui 2023. În sezonul trecut din liga a 2-a spaniolă, Cartagena a încheiat pe locul nouă în clasament, cu 60 de puncte, la opt diferență de ultimul care asigura prezența în play-off-ul de promovare. În perioada de pregătire de vară, Cartagena a disputat nu mai puțin de opt partide amicale.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Borja Valle, potrivit Transfermarkt

Ce a spus Borja Valle la plecarea de la Dinamo: "S-au jucat cu viitorul nostru și al copiilor noștri!"

”Voi purta mereu fanii în inima mea. Este o zi tristă pentru mine, dar vrea să doresc succes acestui club. Vă mulţumesc pentru afecţiunea voastră, pentru că am descoperit o ţară atât de frumoasă. A fost o mândrie să apăr aceste culori şi să îmbrac acest tricou. Vă mulţumesc şi succes! Forza Dinamo! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România”, a spus în decembrie Borja Valle.

Peste câteva zile, mijlocașul s-a dezlănțuit în presa spaniolă mai ales la adresa acționarulor spanioli, reprezentați de Pablo Cortacero.

”Nici până azi nu-mi explic - nici eu, nici ceilalți spanioli - ce s-a întâmplat la Dinamo. Nu știm de ce am fost mințiți și de ce jucătorii rămași la Dinamo sunt în continuare înșelați. Sunt fotbaliști care au venit la București cu soțiile lor, cu copiii lor, care și-au pierdut locurile la școli.

Cel mai rău e că s-au jucat cu noi, cu viitorul copiilor noștri. Eu am plecat de la Dinamo și nu m-a sunat absolut nimeni din conducere. Nu mi-a zis nimeni că-i pare rău sau măcar să mă insulte, orice. Nimic, nicio explicație.

Bine că există acel regulament FIFA, care îți permite să rupi un contract unilateral, dacă nu ești plătit timp de două luni. Acum nu îmi rămâne decât să aștept să fiu plătit. (...)

Problema reală era că la club nu aveam medic, fizioterapeut, targă, mânuși, instrumente medicale. Bucătarii nu aveau cu ce să gătească. După două luni, am cedat. Eram frustrați, furioși, deși ne făcuserăm treaba, ne antrenaserăm, nu supărasem pe nimeni. După ce am dat un gol (n.r. - cu Voluntari), le-am arătat obrazul conducătorilor. A fost un gest de furie, pentru că nu meritam asta, ca oameni.

Ni s-a spus că banii nu au ajuns în România pentru că s-a greșit o cifră în cont. Nu știu, sunt lucruri de necrezut din partea unui om de afaceri care se jură pe copiii săi că face tot ce e posibil. Eu, când plătesc chiria, mă uit de șapte ori înainte pe numărul contului. Nu ne gândeam la așa ceva, nu ne imaginam că se poate întâmpla asta, mai ales că Dinamo e un fel de Real Madrid sau Barcelona în România, a povestit Borja Valle, în podcast-ul Sector 321.

Etichete: cartagena , borja valle , borja valle dinamo , liga 2 spania , borja valle cartagena


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

”Credeți că Dinamo va retrograda?” Mircea Rednic: ”Nu mai vorbiți că sunt dinamovist!”

Jurgen Klopp a lămurit totul, după cearta cu Mohamed Salah

Napoli, gata să plătească 10.000.000€ pentru un fotbalist din SuperLiga

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”