Marius Șumudică, în timpul unui meci Fenerbahce - Gaziantep / Foto: Profimedia

Variantă de lux pentru înlocuirea lui Șumudică! Gaziantep negociază cu o legendă a lui Milan

articol scris de Digi Sport
12.01.2021, 14:44
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gaziantep, formația care s-a despărțit de Marius Șumudică în urmă cu câteva zile, negociază în această perioadă cu mai mulți antrenori.

Gaziantep vrea să-l aducă antrenor pe Clarence Seedorf

Ultimul nume apărut pe lista turcilor este cel al lui Clarence Seedorf (44 de ani), fostul mare fotbalist de la Ajax, Real Madrid sau AC Milan, scrie T24, care precizează că olandezul este și principala țintă a lui Gaziantep.

Seedorf este liber de contract din iulie 2019, când s-a despărțit de naționala Camerunului. Fostul mijlocaș le-a mai pregătit pe AC Milan (2014), Shenzhen FC (2016) și Deportivo La Coruna (2018), cel mai lung mandat din cariera sa fiind cel din Africa, unde a rezistat aproape un an.

Gaziantep, club la care sunt legitimați Alex Maxim și Alin Toșca, va avea o întâlnire cu Seedorf, iar răspunsul este așteptat să vină în această săptămână. În cazul în care nu se va ajunge la un consens, clubul va apela la soluțiile interne, pe listă aflându-se antrenori precum Bulent Korkmaz, Tamer Tuna, Ilhan Panut sau Hakan Katlu.

Seedorf, jucător care a câștigat de patru ori Liga Campionilor, singurul care a obținut trofeul cu trei echipe diferite (Ajax, Real Madrid și AC Milan), și-a încheiat cariera de fotbalist în 2014, după o experiență în Brazilia, la Botafogo.

Clarence Seedorf / Foto: Profimedia
  • 4 este locul ocupat de Gaziantep în Turcia, după 17 etape
  • Kayserispor, noua echipă a lui Dan Petrescu, este următorul adversar al lui Gaziantep, sâmbătă, în campionat

Marius Șumudică: "M-am simțit trădat, a fost foarte scurtă distanța de la extaz la agonie"

Marius Șumudică a vorbit deschis despre ruptura dintre el și Gaziantep, într-un discurs-maraton, și a spus că o glumă a produs acest scandal

"A fost o declarație interpretată greșit, o glumă de-a mea neînțeleasă (n.r banii de la soție). S-au tot amânat discuțiile pentru prelungirea contractului, eu eram în discuții cu niște echipe din Arabia Saudită, nu voiam să-i șantajez. Eu am 49 de ani, sunt un antrenor tânăr, pot face performanță. Acum las echipa pe locul 4, la patru puncte de lider, pe loc de cupă europeană.

Am vrut să rămân în Europa, nu vreau să plec în Arabia Saudită. Cele două discuții le-am avut seara, înainte de ultimele două meciuri. Am acceptat discuțiile, iar la un moment dat mi s-a spus că sunt mari probleme cu banii. Mi s-a spus că putem continua, dar trebuie să fac un discount. Eu m-am ridicat, am spus că nu mai vreau să discut, că vreau să mă concentrez pe meci.

Au venit zece conducători să stea de vorbă cu mine și după discuție, unul dintre ei a venit la mine în cameră și mi-a spus că îmi vor face o mică mărire. Eu le-am spus că nu sunt de acord și că vreau să-mi duc contractul la bun sfârșit. Ei au spus că vor să facem contractul în două ore, eu am spus că nu se poate așa ceva.

A urmat meciul cu Sivasspor, am fost dezavantajați, am simțit că vor să ne dea jos de sus. După meci, clubul deja dăduse un comunicat prin care anunța că eu câștig niște sume de bani, care erau ireale. Am spus că nu se pune problema așa, m-am simțit trădat. A fost foarte scurtă distanța de la extaz la agonie", a spus Șumudică, luni seara, la Digi Sport Special.

Etichete: turcia , marius sumudica , clarence seedorf , gaziantep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Federația a intervenit, după meciul în care nu s-au tras șuturi la poartă și ambele echipe și-au îndeplinit obiectivele

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă