Răzvan Marin, la Ajax/ Foto: Getty Images

Exclusiv Veste uriașă pentru Răzvan Marin: "E titular". Mai pleacă de la Ajax? "Nu vă ascund asta"

22.01.2020, 20:38
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Răzvan Marin încă nu se regăsește de când a ajuns la Ajax. Cu toate că a trecut o jumătate de an de la transfer, mijlocașul încă nu joacă prea des, cu toate că este al treilea jucător din istoria lui Ajax în ceea ce privește suma de transfer. Tatăl fotbalistului, Petre Marin, a dezvăluit însă că fiul său va fi titular în meciul din Cupă, cu Spakenburg.

"Ei, sub nicio formă, nu vor să-l lase împrumut pe Răzvan. Au fost discuţii, au fost echipe bune care şi-au manifestat interesul pentru el, dar antrenorul a spus că, cel puţin până la vară, nu vrea să audă de aşa ceva, pentru că el are mare încredere în el. Am vorbit şi cu el, are meci în Cupă diseară şi va fi titular", a spus Petre Marin la Fotbal Club.

Dacă va continua să nu joace, Răzvan Marin poate pleca de la Ajax

Până să devină titular de drept, Răzvan Marin (23 de ani) trebuie să impresioneze în Cupă, acolo unde antrenorul e decis să-i acorde mai multe șanse. Cu toate acestea, tatăl său nu exclude o plecare.

"Este o situaţie cel puţin ciudată, mai ales pentru Răzvan, pentru că el în astfel de situaţii nu a mai fost şi îşi doreşte foarte mult să joace. Din discuţiile pe care le-a avut cu ei, când a semnat cu Ajax, era un proiect foarte frumos vis-a-vis de el, dar nejucând, nu poţi să rămâi la nesfârşit, indiferent că e Ajax sau orice altă echipă", a explicat Petre Marin.

Răzvan Marin a avut oferte mai bune când a semnat cu Ajax

Răzvan Marin a semnat cu Ajax pe 1 iulie 2019. La acea vreme, mijlocașul era curtat de mai multe echipe. În plus, există și acum oferte.

"Noi, tot timpul când am făcut alegerile, le-am făcut pe criteriu sportiv, niciodată pe cel financiar. Când am ales Ajax, au fost cel puţin două echipe care, din punt de vedere financiar, îi ofereau un salariu net superior. Poate echipe puţin mai mici, dar echipe care tot timpul se luptau, în campionatele lor, pentru titlu şi cupele europene.

Dar am făcut acea alegere şi sunt convins că va juca mai mult în acest retur şi vom vedea în vară. Dacă nu va apărea o ofertă extraordinar de tentantă pentru ei şi atunci se discută. Dar de împrumut nici nu vor să audă.

Nu numai Brugge, ci şi alte echipe, din Franţa, Italia, Anglia. Şi nu vă ascund faptul că şi acum sunt astfel de opţiuni, dar majoritatea vor împrumut cu drept de cumpărare. Ei, dacă ar veni o ofertă cel puţin egală cu banii pe care ei i-au plătit, atunci cred că ar putea să discute. (...) El nu este confortabil în această situaţie. Ei au zis să aşteptăm, să avem încredere, că va veni, să fie pozitiv, să se antreneze", a precizat Petre Marin.

Cei mai scumpi jucători cumpărați de Ajax:

  • Miralem Sulejmani - iulie 2008 - cumpărat de la Heerenveen cu 16,25 de milioane de euro
  • Daley Blind - iulie 2018 - readus de la Manchester United pentru 16 milioane de euro
  • Răzvan Marin - aprilie 2019 - de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro

Etichete: ajax , petre marin , razvan marin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Răzvan Marin, cel mai mai bun de pe teren pentru Empoli în duelul cu Lecce. Nota primită de mijlocașul român

Galerie Foto Ajax, umilință istorică

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”