Lionel Messi și Jurgen Klopp, la gala FIFA The Best / Foto: Getty Images

Galerie Foto Ce surpriză! Leo Messi a câștigat premiul FIFA The Best! Diferența față de Van Dijk și Cristiano Ronaldo

23.09.2019, 19:46
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Crema fotbalului mondial a fost în această seară prezentă la Scala din Milano pentru Best FIFA Football Awards. A fost o ceremonie de gală unde Virgil van Dijk, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au fost principalii pretendenţi la trofeu, unul adjudecat de starul Barcelonei. De asemenea, Jurgen Klopp a fost desemnat antrenorul anului. 

UPDATE Megan Rapinoe a câştigat trofeul The Best FIFA Women’s Player după ce a devenit pentru a doua oară campioană mondială cu naţionala Statelor Unite. 

UPDATE: Lionel Messi a câștigat premiul FIFA The Best, adunând 46% din voturi. Virgil van Dijk a fost al doilea la acest capitol (38%), iar Cristiano Ronaldo a încheiat podiumul (36%).

UPDATE Lionel Messi este cel mai bun jucător din lume. Argentinianul i-a învins pe Virgil van Dijk şi Cristiano Ronaldo pentru primul său titlu The Best FIFA Men’s Player! Argentinianul a câştigat titlul cu Barcelona în La Liga şi Gheata de Aur în acest sezon. 

UPDATE S-a anunţat şi cel mai bun 11 - este echipa care fusese anunţată deja în presă.

UPDATE Alisson Becker a fost ales cel mai bun portar. Goalkeeperul lui Liverpool a izbutit să nu primească gol în 21 de meciuri de campionat. Iar în Champions League, unde a ridicat în braţe trofeul, are 5 partide în care a închis poarta.

UPDATE Marcelo Bielsa şi Leeds au primit premiul Fair Play după ce în aprilie 2019 la un meci cu Aston Villa au luat o decizie incredibilă. Leeds a deschis scorul prin Klich, la o fază la care un adversar era căzut pe teren. Bielsa a cerut elevilor săi să-i lase pe cei de la Aston Villa să egaleze. Meciul s-a încheiat 1-1, iar Leeds a pierdut locul 1 în Championship care asigura direct promovarea în Premier League. 

UPDATE Jurgen Klopp a fost desemnat antrenorul anului la Best FIFA Awards! Germanul a fost preferat lui Pep Guardiola şi Mauricio Pochettino, tehnicienii cu care s-a duelat în Premier League şi UEFA Champions League.

UPDATE Daniel Zsori este primul câştigător al serii! Jucătorul maghiar de 18 ani a primit trofeul Puskas cuvenit celui mai frumos gol al anului - el a marcat în prelungiri golul victoriei pentru Debrecen în partida cu Ferencvaros dintr-o foarfecă. Daniel Zsori este un tânăr jucător născut la Oradea. 

UPDATE Cristiano Ronaldo este marele absent al Galei de la Milano. Virgil van Dijk şi Leo Messi au venit, alături de Jurgen Klopp, Mauricio Pochettino, Jose Mourinho, Kylian Mbappe şi alte celebrităţi la o ceremonie prezentată de Ruud Gulitt şi Ilaria d'Amico. 

Vezi aici o galerie foto cu vedetele prezente la Scala din Milano:

Galerie Foto

Fundaşul lui Liverpool pare principalul favorit, însă Cristiano Ronaldo rămâne mereu pretendent la trofee. Portughezul de la Juventus nu va juca contra Bresciei marţi şi ar putea fi printre spectatorii de la Teatro alla Scala, alături de eternul său rival, Messi.

S-a aflat FIFA World XI

Oricum, cei doi fac parte din FIFA World XI - echipa anului, a cărei formulă a fost deja dezvăluită de presa din Spania. Deşi Real Madrid nu a avut un sezon strălucit, fiind eliminată de Ajax în optimi, galacticii au 4 jucători în primul 11, Sergio Ramos, Luka Modric, Eden Hazard (fost la Chelsea) şi Marcelo. Campioana Europei, Liverpool, se bazează doar pe portarul Alisson şi pe van Dijk, la fel ca Barcelona, care este reprezentată de Messi şi Frenkie de Jong, fost la Ajax.

Iată echipa FIFA XI:

Nu doar jucătorii vor fi premiaţi, ci şi antrenorii - Pep Guardiola, Jurgen Klopp şi Mauricio Pochettino sunt nominalizaţi pentru premiul cuvenit antrenorului anului.

Iată câteva din premiile puse în joc:

The Best FIFA Men’s Player

Cristiano Ronaldo (POR) - Juventus

Lionel Messi (ARG) – FC Barcelona

Virgil van Dijk (OLA) - Liverpool

The Best FIFA Women’s Player

Lucy Bronze (ANG) – Olympique Lyonnais

Alex Morgan (USA) – Orlando Pride

Megan Rapinoe (USA) – Reign FC

The Best FIFA Men’s Coach

Pep Guardiola (SPA) – Manchester City

Jurgen Klopp (GER) – Liverpool

Mauricio Pochettino (ARG) – Tottenham Hotspur

The Best FIFA Men’s Goalkeeper

Alisson (BRA) - Liverpool

Ederson (BRA) – Manchester City

Marc-André ter Stegen (GER) – FC Barcelona

FIFA Puskás Award

Lionel Messi (ARG) - golul din meciul Betis - Barcelona din 17 martie 2019

Juan Fernando Quintero (COL)  - golul din River Plate - Racing Club din 10 februarie 2019

Dániel Zsóri (HUN) - golul din meciul Debrecen - Ferencváros din 16 februarie 2019

Etichete: cristiano ronaldo , lionel messi , virgil van dijk , fifa best awards


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Mihai Rotaru, propunere suprinză pentru Edi Iordănescu! Pe cine cere la EURO

Citeşte şi

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Lovitură pentru Liverpool! Virgil van Dijk este dorit de o altă forță a Europei

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat