Dorin Goga vs FCSB, anul trecut, în Cupa României / Foto: Sport Pictures

Fotbalistul "interzis" la Steaua de Marian Iancu își pune noi ținte. "Mă gândesc, e exclus să plec la altă echipă"

articol scris de Digi Sport
28.05.2020, 10:53
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Dorin Goga (36 de ani), căpitanul echipei U Cluj, s-a consacrat la Poli Timișoara drept unul dintre cei mai percutanți atacanți români din ultimii 15 ani.

Fotbalistul născut în Zalău își stabilește acum noi obiective cu echipa "Șepcilor Roșii", prezentă în Liga 2. 

Deși îi expiră contractul la final de iunie, jucătorul de la U Cluj și-a exprimat intenția de a continua la trupa ardeleană pentru a o ajuta să-și atingă obiectivele. 

În urmă cu nouă ani, tehnicul fotbalist valora aproape 2 milioane euro

Dorin Goga: "Nu o să mai plec din Cluj"

În cazul în care cele două părți nu vor ajunge la un numitor comun, Dorin Goga ar putea renunța la fotbalul de performanță.

”O să avem o discuţie în această săptămână şi o să văd ce mi se propune. Apoi o să mă gândesc bine şi o să văd ce decizie o să iau. Oricum, e exclus să plec la altă echipă. Când m-am întors, am decis să vin acasă pentru familie şi nu o să mai plec din Cluj.

Eu cred că se învaţă din greşeli, iar anul viitor se va dori promovarea şi se va obţine. Au fost doi ani în care s-au făcut unele experimente, unele greşeli, dar acum cred că ar trebui să se ştie ce trebuie făcut ca Universitatea să promoveze”, a declarat Dorin Goga, pentru publicația Cluj Sport. 

U Cluj termină sezonul pe locul 14, cu 27 de puncte, la cinci puncte distanță de ultimul loc care în mod normal ar fi dus în Liga a treia.

Marian Iancu și transferul care nu s-a mai făcut spre Ghencea 

Dorin Goga a fost unul dintre preferații lui Marian Iancu, la Poli Timișoara, într-o perioadă în care Gigi Becali pusese ochii pe atacant și nici nu concepea să nu-l aducă în Ghencea. 

"Goga nu este transferabil. Am vrut să îl vînd, dar m-am răzgîndit. El mai are doi ani de contract şi ne va ajuta să promovăm şi apoi să ajungem sus în Liga 1, după care va rămîne liber de contract. De la campionatul sătesc şi pînă în Liga 1,

Dorin Goga e cel mai bine plătit fotbalist român. Gigi ştie că sînt un om serios şi i-am explicat motivele. Dorin Goga nu e un jucător serios şi, dacă nu mă respectă pe mine nu-l va respecta nici pe el niciodată şi nu merită banii pe care i-ai promis", spunea Marian Iancu, în 2011, la GSP TV.

Iancu le plătise celor de la U Cluj, în 2008, 1,5 milioane euro. Goga n-a mai ajuns în cele din urmă în Ghencea, Iancu cedându-l la Rapid. Ulterior, Iancu și Becali au transmis subtil în spațiul public ideea că Goga n-ar fi acceptat oferta omului de afaceri din Pipera. 

  • Dorin Goga se află la a doua experiență la Universitatea Cluj, după cea din perioada 2003-2008. Atacantul a revenit în 2016.
  • În acest sezon, Dorin Goga a jucat în 18 meciuri, a marcat de cinci ori și a oferit două pase decisive.
  • Dorin Goga a mai fost legitimat printre altele la formațiile Poli Timișoara, Rapid, Hapoel Ramat Gan (Israel), Zhejiang Yiteng (China), Dinamo Tbilisi (Georgia) și ASA Târgu Mureș.

Etichete: u cluj , marian iancu , goga , dorin goga , goga steaua , goga marian iancu , marian iancu gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Câți bani va primi FCSB pentru titlul de campioană! Potul cel mare vine din Champions League

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Eugen Trică, discurs ”apăsat” după victoria cu ”U” Cluj: ”Trebuie să rămânem în prima ligă, avem tradiție”

”Nu ai voie!”. Ioan Ovidiu Sabău a răbufnit, după înfrângerea cu FCU Craiova: ”Au intrat în vacanță”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”