Gareth Bale / Foto: Profimedia

Gareth Bale a ajuns la noua sa echipă: "Am făcut alegerea corectă. Aici mă simt ca acasă!"

articol scris de Digi Sport
09.07.2022, 11:44
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Căpitanul naţionalei Ţării Galilor, Gareth Bale, a ajuns la Los Angeles şi spune că vrea să-şi ajute noua sa echipă, Los Angeles FC, "să câştige un trofeu".

Gareth Bale a semnat cu Los Angeles FC

Bale, în vârstă de 32 de ani, a semnat un contract pe un an cu Los Angeles FC, care evoluează în Major League Soccer (MLS).

"Am făcut alegerea corectă. Aici mă simt ca acasă", a spus Bale care a urmărit din tribune victoria noii sale echipe (3-2) împotriva rivalilor de la Los Angeles Galaxy, la doar câteva ore de la sosirea sa în California.

"M-a impresionat căldura fanilor echipei, am avut parte de o primire incredibilă. Voi face totul pentru a ajuta la câştigarea unui trofeu cu noua mea formaţie", a spus Bale.

Bale, în vârstă de 32 de ani, şi-a încheiat în această vară contractul cu clubul spaniol Real Madrid, alături de care a cucerit cinci trofee ale Ligii Campionilor.

Fotbalistul galez se afla în căutarea unei noi echipe pentru a se menţine în formă în vederea participării la Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022) cu naţionala ţării sale, semnând, la finele lunii iunie, cu Los Angeles FC.

Președintele lui Los Angeles FC: "Sper că va fi un parteneriat pe termen lung cu Gareth Bale"

John Thorrington, copreşedintele clubului Los Angeles FC, a făcut atunci primele comentarii oficiale în legătură cu sosirea lui Bale, fără să ofere însă detalii legate de contractul acestuia, dar şi-a exprimat încrederea că acesta se va întinde şi după turneul final din Qatar.

"Mi-aş dori să vă pot oferi mai multe detalii, dar nu pot, aceasta este politica clubului. Ceea ce pot să vă spun este că LAFC şi Gareth speră că acesta va fi un parteneriat pe termen lung şi un pas pentru Gareth şi familia sa", declara Thorrington în cursul unei conferinţe de presă.

"Nu a fost niciodată vorba de şase luni, doar pentru Cupa Mondială. Am vorbit mereu despre un termen mai lung de atât. Asta a fost foarte clar din partea lui Gareth şi a reprezentantului său. Evident că ne aşteptăm să fie un jucător de top pentru noi şi pentru această ligă, dar vom face totul cu înţelepciune.

Când Gareth se uită la ceea ce trebuie să facă, prioritatea lui va fi LAFC, suntem absolut siguri de asta, dar nu suntem naivi în legătură cu faptul că el, la fel ca alţi jucători de-ai noştri, au o Cupă Mondială la orizont", spunea oficialul californian.

Gareth Bale are 105 selecţii, din 2006, la prima reprezentativă a Ţării Galilor, aceasta calificându-se pentru prima dată în ultimii 64 de ani la un turneu final al CM.

Etichete: gareth bale , los angeles fc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

”Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo ”au luat foc” înainte de barajul cu Csikszereda!

Au bătut palma! Transfer-record: pleacă în Europa la 18 ani, pentru 65.000.000€

S-a terminat! Echipa care a sărbătorit promovarea cu fanii pe teren a rămas în liga a doua

Citeşte şi

Jude Bellingham poate scrie istorie la Real Madrid! La ce capitole îi este net superior lui David Beckham

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”