Balonul de Aur / Foto: Getty Images

Guardiola a oferit declarația zilei. Cum crede spaniolul că Balonul de Aur va fi acordat cu "ajutorul VAR"

28.11.2019, 09:48
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Lionel Messi este dat ca și câștigător al Balonului de Aur, potrivit presei din Spania, însă fostul său antrenor de la Barcelona, Josep Guardiola, a făcut declarația zilei când a fost întrebat despre acest subiect.

"Sunt sigur că îi vor da Balonul de Aur lui Messi, inițial, apoi vor verifica VAR și i-l vor da lui Van Dijk", a spus Pep Guardiola după meciul Manchester City - Șahtior Donețk 1-1.

Spaniolul a dorit să facă o paralelă subtilă cu sistemul VAR, pe care l-a criticat în ultima vreme, după ce a considerat că echipa sa, Manchester City, a fost defavoritază. Pe de altă parte, Virgil van Dijk a fost pe locul secund în topul pentru premiul FIFA The Best, câștigat de Messi.

Indiciul care arată că Leo Messi va câștiga Balonul de Aur

Presa din Spania susține că Leo Messi este favoritul pentru câștigarea noului Balon de Aur! Chiar dacă ibericii și-au exprimat de mai multe ori opinia în ceea ce privește cel mai important premiu individual din fotbal, și anume că argentinianul ar trebui să primească distincția pentru a șasea oară, acum jurnaliștii spanioli au explicat că reprezentanții de la France Football au fost la Barcelona pentru a-i lua un interviu starului catalanilor.

Cei de la Mundo Deportivo susțin că Messi va fi câștigătorul noului Balon de Aur și că jurnaliștii francezi de la France Football, publicația care oferă acest premiu, au fost la Barcelona pentru a realiza un interviu cu jucătorul argentinian, în ideea în care acesta ar urma să primească trofeul.

Leo Messi a câștigat premiul FIFA The Best

Lionel Messi a câștigat premiul FIFA The Best, adunând 46% din voturi. Virgil van Dijk a fost al doilea la acest capitol (38%), iar Cristiano Ronaldo a încheiat podiumul (36%).
Dacă ar fi să ținem cont de "tradiție", jucătorul care a câștigat FIFA The Best a câștigat, mai apoi, și Balonul de Aur.

Leo Messi a cucerit titlul Spaniei alături de Barcelona, în sezonul 2018/2019, dar și Supercupa Spaniei. Argentinianul a fost golgheterul campionatului iberic, dar a obținut și Gheata de Aur, după ce a înscris de 36 de ori în La Liga. Mai mult, Messi a fost cel mai bun marcator din Champions League, chiar dacă echipa sa nu a ajuns în finală.

Etichete: manchester city , barcelona , lionel messi , josep guardiola , virgil ban dijk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Negocieri complicate la Barcelona. Căpitanul pune condiții

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hat-trick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”