Luis Castro, antrenorul lui Șahtior / Foto: Profimedia.

Învins de Mircea Lucescu, antrenorul lui Șahtior recunoaște: ”Cred că s-a încheiat lupta la titlu”

articol scris de Digi Sport
18.04.2021, 11:13
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Antrenorul celor de la Șahtior, Luis Castro (59 de ani), a vorbit la finalul partidei pierdute de echipa sa în fața celor de la Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, scor 0-1.

După acest meci, Dinamo Kiev a ajuns la zece puncte de rivala Șahtior și are șanse foarte mari să câștige primul titlu după cinci ani. Chiar și Castro recunoaște că sezonul este aproape decis

Luis Castro: ”Cred că s-a încheiat campionatul”

„Marlos și Solomon ar fi trebuit să se poziționeze între liniile adversarului, dar nu totul a funcționat așa cum ne-am dorit. Adversarul a avut ocazia de a se apăra profund, fără să deschidă zona. A fost un joc tactic, cu aproape fără șanse pentru ambele echipe. După cum a vrut Dinamo”, a fost analiza lui Castro, potrivit sport.ua.

Castro recunoaște că va fi foarte greu ca Dinamo Kiev să piardă titlul în acest sezon: „Cred că s-a încheiat campionatul”, a fost scurta concluzie trasă de antrenorul lui Șahtior.

Discursul lui Mircea Lucescu, după ce a pus o mână pe titlu cu Dinamo Kiev

A fost greu să organizez echipa și să obțin rezultate într-un timp atât de scurt. Dar am reușit. Din punct de vedere uman, n-a fost ușor pentru mine împotriva lui Șahtior, dar nu se poate vorbi despre revanșă.

N-a fost un meci spectaculos, a fost o confruntare între două rivale. A fost un meci foarte important pentru noi, pentru că dacă am fi pierdut puncte, Șahtior s-ar fi apropiat în clasament. 

Noi am reușit să organizăm foarte bine apărarea. Din experiența mea știu că printr-o astfel de organizare defensivă reușești să câștigi titluri”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Sport.ua.

După victoria cu Șahtior, Dinamo Kiev, formație care nu a mai pierdut în campionat din 8 noiembrie, de la turul cu fosta echipă a lui Mircea Lucescu, 0-3, are un avans de 10 puncte în fața rivalei, cu doar patru etape rămase de disputat.

Formația lui Mircea Lucescu are chiar șansa eventului la primul sezon cu antrenorul român pe bancă, fiind încă angrenată și în Cupa Ucrainei. Miercuri, Dinamo Kiev va juca împotriva Ahrobiznes Volochysk, în semifinalele competiției. Pe cealaltă jumătate de tablou, pentru un loc în ultimul act se luptă Oleksandria și Zorya Luhansk.

Etichete: mircea lucescu , dinamo kiev , șahtior , luis castro


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv ”Îl doriți pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat

Exclusiv ”Șucu insistă”. Rapid pregătește marea lovitură a verii: Mircea Lucescu

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă