Ionel Dănciulescu / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Ionel Dănciulescu, în locul lui Dănuț Lupu la CS Dinamo: "Nu mă simt foarte confortabil"

articol scris de Digi Sport
04.10.2023, 17:27
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat la o pedeapsă de șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins în mai multe rânduri în timp ce conducea fără permis.

Aceasta veste aduce schimbări și la CS Dinamo, formație care evoluează în Liga 3 din România. Concret, locul lui Dănuț Lupu, care era coordonator al grupelor de juniori mari din cadrul clubului, a fost luat de Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu, alături de Florin Bratu la CS Dinamo

Specialistul Digi Sport a vorbit despre noua funcție pe care o va ocupa și a recunoscut că a fost luat prin surprindere de această decizie.

"Eu am fost numit coordonatorul echipei din Liga 3. Sunt ajutat și de Florin Bratu. Până acum, am fost la grupele mici, apoi am trecut la grupele mari, iar acum sunt la echipa mare. Am venit în locul lui Dănuț, este proiectul lui. El a început acest proiect. A insistat foarte mult să se construiască această echipă din Liga 3 și poate mai încolo o să fie ok, dar acum nu mă simt foarte confortabil.

Un lucru îmbucurător este că echipa este pe primul loc, după 6 etape. Drumul e lung și, din ce știu eu din partea conducerii, cei de acolo își doresc promovarea.  Ăsta este obiectivul. Eu am aș merge pe un obiectiv intermediar, acela de a merge în play-off", a spus Dănciulescu, la Digi Sport Special.

Cum și-a motivat Dănuț Lupu fapta pentru care a primit închisoare cu executare

Fostul internațional este plecat din țară cu familia și a anunțat că va reveni în România în weekend.

În lacrimi, Dănuț Lupu a dezvăluit că va ispăși jumătate din pedeapsa dictată de instanță: va sta în spatele gratiilor aproximativ 3 luni și jumătate.

"Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, cu toate că au controlat și la spital, au văzut că am fost la spital. Mai contează? N-am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-au prins drogat sau băut. Pur și simplu m-am dus la spital.

Astea sunt legile în România, n-avem ce să facem. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public, ce pot să fac? Repet, am greșit și am recunoscut, dar am făcut o greșeală în contextul în care mă duceam la spital, nu mă duceam în altă parte. Dacă ei au considerat că viața unui om nu e importantă, ok, n-am ce să fac.", a declarat Dănuț Lupu, pentru Fanatik.

La începutul lunii septembrie, fostul internațional a mărturisit că a fost nevoit să conducă fără permis din cauza unor probleme de sănătate.

"Vreau doar să menționez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simțeam foarte rău. Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi și la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat", a transmis fostul fotbalist în declarația pe care, ulterior, a semnat-o.

În contextul în care fostul jucător al ”Câinilor Roșii” nu se află în țară și nu se poate preda în termen de 6 ore (de la respingerea apelului) la Penitenciarul Rahova, Poliția Română a decis să-l dea pe Dănuț Lupu în urmărire națională.

Etichete: ionel danciulescu , cs dinamo , ionut lupu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Spaniolii l-au chemat pe Ianis Hagi la flash-interviu, după Real Madrid - Alaves! Reacția "Prințului"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu l-a văzut pe Radu Drăgușin cu Manchester City și a dat verdictul

Cel mai bun cu Real Madrid! Nota lui Ianis Hagi, după ce a încercat să dea golul carierei pe Bernabeu

Dan Șucu a decis: Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului!

Citeşte şi

Exclusiv Ionel Dănciulescu a dat replica, după ce a primit ”nota 2 pentru obrăznicie” din partea lui Gigi Becali

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Edi Iordănescu a decis pentru EURO 2024! Câți fotbaliști neconvocați în preliminarii ia și cine e pe lista de urgență? citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”