Gică Hagi şi Gică Popescu, doi intre cei mai mari fotbalişti din istoria Românie

Ionel Ganea, despre Gică Hagi și Gică Popescu: "Și-au luat copiii și au plecat primii, au fugit!"

27.03.2020, 15:12
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Ionel Ganea, fostul internațional român și tatăl lui George Ganea, jucătorul Viitorului, i-a criticat pe Gheorghe Hagi și Gică Popescu, pentru modul în care au tratat pandemia de COVID-19.

Ganea le-a reproșat conducătoriilor constănțenilor că nu îl lasă pe fiul său să vină acasă și îl țin cu forța în cantonament, în această perioadă dificilă.

"E blocat la Constanța, ce să facă? Sincer acum, cred că era normal să-i lase pe toți la casele lor, una e când ești la bloc, alta e la curte. Era bine să-l lase pe George acasă, la ai lui. Păi eu de ce sunt supărat?! Sunt foarte mâhnit, supărat, pe Gică Hagi și pe Gică Popescu. Alte cluburi i-au lăsat pe fotbaliști să plece la famiile lor, că le-o fi greu și ălora.

Oricum, campionatul nu se mai reia. Nu știu de ce se forțează nota! E clar că nu se reia. Vorbim pe presupuneri? Situație complicată, dar e clar că nu se mai joacă fotbal sezonul acesta. Iar Hagi cu Popescu ce-au făcut?! Și-au luat copiii și-au plecat la București sau la Pipera, unde s-au dus... Au fugit imediat și s-au dus! Dacă pe Ianis îl țineau ăia în Scoția, ce-ar fi zis atunci?! Cum e George al meu la Constanța, la bloc", au fost cuvintele lui Ionel Ganea.

Ionel Ganea i-a criticat pe Hagi și pe Gică Popescu

Întrebat dacă a vorbit cu Hagi și Popescu, ținând cont că au fost colegi, Ionel Ganea a explicat:

"Mai vorbește el cu cineva acum?! Gata, au plecat în Capitală! Și-au luat copiii și-au plecat primii! Lasă, frate, părinții să-și ia copiii acasă! Mai e cineva interesat de altceva decât de familie, de copii. Importantă e sănătatea și viața omului, se mai gândește cineva la fotbal? Noi avem haos în spitale, se complică viața, nu mai reia nimeni niciun campionat, cu toate calculele din lume.

De ce cluburile din toată lumea au dat drumul la oameni? Care e problema? Mi-am crescut copiii să am grijă de ei. Pe George de ce-l ține la Constanța? Nici nu vreau să mă gândesc la rele, deși... Mai pot să-l iau de acolo, dacă se întamplă ceva?", a adaugat Ionel Ganea pentru Gazetă.

Reacția promptă a Viitorului. George Ganea își contrazice tatăl

Clubul Viitorul Constanța a reacționat la acuzele lui Ionel Ganea.

Conducerea fostei campioane din Liga 1 a trimis un comunicat în care informează că jucătorii clubului au avut de ales dacă să rămână sau nu la Constanța în această perioadă.

”Singura obligatie a fost de a respecta normele de siguranta anuntate impotriva infectarii cu COVID-19”, se mai arată în comunicat.

Totodată, gruparea din Constanța prezintă o declarație a jucătorului George Ganea, care infirmă practic spusele tatălui său.

"Mi s-a adus la cunoștință că pot pleca din Constanța, dar a fost decizia mea să rămân aici pentru că nu am vrut să risc. Tata a înțeles greșit și nu mi se pare normal să vorbească urât de cineva de la clubul la care activez. Îmi cer scuze pentru situația creată", a spus George, potrivit comunicatului emis de Viitorul.

Ca să lămurească tot scandalul, cei de la Viitorul fac publică o conversație între Ionel Ganea și Gică Hagi, de pe WhatssApp.

George Ganea, cotat la 600.000 de euro

George Ganea, în vârstă de 20 de ani, se află la Viitorul de la finalul lui februarie 2019. 

Cotat la 600.000 de euro, fotbalistul a evoluat în 31 de partide pentru constănțeni, pentru care a marcat de cinci ori și a oferit șapte pase decisive. 

Etichete: gica hagi , viitorul , gica popescu , ionel ganea , ganea , george ganea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce au scris francezii, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Video În lacrimi, Ianis Hagi a povestit dramele prin care a trecut încă din copilărie

Foto Surpriză la antrenamentul ”Generației de Aur”: artista care s-a pregătit alături de Gică Popescu & Co

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”