Șeicul Mansour al Emiratelor Arabe Unite (dreapta), patronul lui Manchester City / Foto: Profimedia

Joacă în Europa, dar laudă Saudi Pro League. ”Ar putea fi cea mai bună competiție din lume”

articol scris de Digi Sport
25.01.2024, 23:28
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Romelu Lukaku (30 de ani) joacă în acest an pentru AS Roma, formație care l-a împrumutat de la Chelsea încă de la începutul sezonului.

Atacantul belgian a reușit să marcheze de 15 ori și să ofere două pase decisive în cele 26 de partide jucate pentru AS Roma în toate competițiile.

Romelu Lukaku: ”Saudi Pro League ar putea fi cea mai bună competiție din lume

Numele lui Lukaku a fost legat de Arabia Saudită în ultima perioadă. Totuși, belgianul nu a făcut un anunț oficial privind viitorul său.

În ciuda acestui lucru, Lukaku a avut numai cuvinte de laudă privind Saudi Pro League, despre care a spus că ar putea deveni în următorii doi ani cel mai bun campionat din lume. De asemenea, atacantul belgian a subliniat că au fost făcute eforturi importante pentru ca jucători de top să ajungă în Arabia Saudită.

”În următorii doi ani văd Saudi Pro League devenind una dintre cele mai bune ligi din lume, dacă nu chiar cea mai bună”.

Cluburile depun multe eforturi pentru a aduce aici jucătorii mari. Se îmbunătățesc foarte mult. Ar putea fi cea mai bună competiție din lume”, a declarat Romelu Lukaku, potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Chelsea este afectată direct, după ce AS Roma l-a demis pe Jose Mourinho

După demiterea lui Jose Mourinho, Chelsea poate fi afectată. Londonezii l-au împrumutat pe Romelu Lukaku (30 de ani) până la sfârșitul sezonului 2023/2024, în schimbul a aproape 6 milioane de euro.

În contractul lui Lukaku urma să fie introdusă o clauză de reziliere în valoare de 43 de milioane de euro, pe care AS Roma putea să o achite la finalul stagiunii, mai ales că belgianul era pe placul lui Mourinho, potrivit Daily Mail.

Astfel, ținând cont de faptul că Daniele de Rossi (40 de ani) este noul antrenor al echipei, rămâne de văzut ce decizie va fi luată în cazul lui Lukaku. În cel mai rău caz pentru londonezi, atacantul se va întoarce pe Stamford Bridge, unde este ”persona non-grata”.

Dacă va reuși, în cele din urmă, să îl cedeze pe atacant, Chelsea va ieși în pierdere cu aproximativ 70 de milioane de euro, întrucât londonezii l-au cumpărat pe belgian de la Inter în schimbul sumei de 113 milioane de euro.

Etichete: arabia saudita , as roma , romelu lukaku


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Zeljko Kopic: ”Csikszereda e o echipă serioasă”. Ce a răspuns când a fost întrebat despre viitorul său la Dinamo

Mihai Rotaru a dezvăluit cine este noua rivală a Universității Craiova: ”Nu mai e Dinamo de mult timp!”

Oficial Robin Van Persie a fost numit antrenor principal

Pep Guardiola a numit echipa pentru care ar lăsa-o pe Manchester City: ”Este clubul meu”

Citeşte şi

”Sezon de coșmar”. Ciprian Tătărușanu, criticat dur de Gazzetta dello Sport după primul sezon în Arabia Saudită

După doar un an în Arabia Saudită, starul a fost pus la vânzare! Echipa care vrea să-l salveze

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Simona Halep nu vrea să ajungă la fundul sacului și vinde încă un hotel pentru a face rost de cash citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”