Thiago Alcantara este favorit să îl înlocuiasă pe Modric la Real. Foto: Getty Images

A jucat la Barcelona, acum e aproape de Real. Mutarea anunţată azi de AS

08.08.2018, 09:38
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Oferta de la Internazionale Milano pentru Luka Modric a făcut-o pe Real Madrid să se gândească serios la posibilitatea de a-și pierde decarul. Proaspăt vicecampion mondial cu Croația, mijlocașul ar lăsa un gol imens în linia de mijloc a campioanei Europei din ultimii 3 ani, iar spaniolii de la As au anunțat și care sunt cele două variante ale "galacticilor" pentru a acoperi poziția.

Emoțiile în cazul plecării lui Modric sunt cu atât mai serioase, pentru că de la Real ar vrea să plece și Mateo Kovacic, care a anunțat că vrea să meargă la un club unde să aibă garanția că poate juca mai mult.

Thiago Alcantara (27 de ani, Bayern Munchen) și Miralem Pjanic (28 de ani, Juventus) sunt cele două nume pe care le-ar ținti madrilenii, potrivit sursei citate, care a precizat și care are prioritate pe Santiago Bernabeu.

Noul antrenor al Realului, Julen Lopetegui, îl vrea neapărat pe Thiago, cel pe care l-a pregătit și la echipa națională a Spaniei. "A fost jucător și știe cum să se apropie de noi. Are și darul de a transmite exact ce vrea", a spus mijlocașul de la Bayern Munchen despre fostul său selecționer. Fotbalistul a jucat și la Barcelona, din 2009 până în 2013. Pe Camp Nou joacă în continuare fratele lui, Rafinha, care în 2018 a fost împrumutat la Inter Milano.

60 de milioane de euro ar fi prețul cerut de campioana Germaniei pentru Thiago Alcantara, potrivit As, care a precizat că președintele clubului, Karl-Heinz Rummenigge, a lăsat de înțeles că bavarezii vor suferi în curând o pierdere la mijlocul terenului: "O să vedem dacă vreun jucător care vrea să plece, pentru că avem doar 3 poziții pentru 9 jucători". Fotbalistul are contract până în 2021 la Bayern. 

De la Bayern tocmai a plecat și Arturo Vidal, noul jucător al Barcelonei, care poate debuta la catalani în Supercupa Spaniei. Barcelona - Sevilla se joacă duminică, 12 august, la ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Thiago Alcantara nu este prioritar doar pentru afinitatea antrenorului pentru el, ci și datorită prețului mai mic pe care l-ar putea plăti madrilenii, față de cealaltă variantă avansată.

80 de milioane de euro este prețul celeilalte soluții pentru mijlocul Realului, Miralem Pjanic. Juventus ține la preț, considerând că bosniacul este servantul ideal, care îl poate transforma pe Cristiano Ronaldo în golgheterul mult dorit de torinezi.

Etichete: real madrid , transferuri real , thiago alcantara real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Fanii lui Tottenham s-au supărat că Radu Drăgușin a jucat atât de bine încât au cerut: "Reziliați-i contractul!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

S-a înțeles cu Real Madrid și semnează: ”Clubul este încântat”

Real Madrid a renunțat la starul lui Bayern

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”