Sergio Ramos și Florentino Perez / Foto: Getty Images

Adevăratele motive pentru care Sergio Ramos se desparte de Real Madrid s-au aflat. De ce nu poate ajunge la Liverpool

articol scris de Digi Sport
08.01.2021, 16:47
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Sergio Ramos este mai aproape ca niciodată de despărțirea de Real Madrid. Unul dintre motivulele pentru care cel mai vechi jucător al madrilenilor pleacă de pe Bernabeu rezidă încă din finalul sezonului 2018-2019.

La acea vreme, relația căpitanului madrilenilor cu Florentino Perez a devenit tensionată pentru că președintele a vrut să-l vândă în China. Perez a spus atunci că exista "o ofertă foarte bună" pe care voia să o accepte.

Cu toate acestea, i-a spus lui Ramos că "era imposibil pentru Real să-și lase căpitanul să plece liber de contract". Toată acea tevatură nu i-a picat bine lui Ramos, care se aștepta ca Perez să țină cu dinții de el, pentru că era un simbol uriaș al Madridului.

Chiar și Ramos a spus de mai multe ori că ar dori să-și încheie cariera pe Bernabeu. Ultima dată a spus-o în vară, când a intrat în ultimul an de contract. Nu a acceptat însă propunerea de doar un an pentru prelungirea contractului, așa că acum e aproape imposibil să mai rămână.

Variantele lui Sergio Ramos: poate ajunge coleg cu Messi la PSG, sau își poate încheia cariera la FC Porto

Potrivit publicației Goal, Sergio Ramos ar putea să-i calce pe urme lui Iker Casillas. Legendarul portar al Realului a ajuns la FC Porto, acolo unde a jucat ultimii 5 ani din carieră. Pentru Ramos ar fi un campionat cu un nivel puțin mai scăzut față de cel din Spania, ceea ce însemnă că el ar putea evolua lejer acolo doi - trei ani, ca titular. Plus că poate câștiga și trofee.

Chiar dacă s-a discutat de Liverpool drept o posibilă destinație pentru Ramos, se pare că viitorul fundașului nu este pe Anfield. Potrivit publicației Goal, căpitanul de la Real Madrid nu este considerat o soluție din cauza vârstei sale de 34 de ani și a pretențiilor salariale.

În plus, oficialii lui Liverpool nu consideră că spaniolul se integrează în profilul de jucător dorit de ei. Însă motivul principal ar fi totuși unul peste care nu se poate trece așa de ușor. Și anume, Ramos nu este prea apreciat de fanii lui Liverpool după ceea ce i-a făcut lui Salah la finala Champions League din mai 2018, când l-ar fi accidentat intenționat în minutul 22.

Astfel, dacă Liverpool nu poate fi considerată o soluție, se pare că o destinație mai probabilă ar putea fi PSG. Pe lângă asta, sursa citată susține că Ramos ar fi "amenințat" să i se va alătura lui Messi la PSG, ceea ce alimentează și zvonurile privind viitorul lui Messi.

Argentinianul va fi și el liber de contract din vară, așa că nu e imposbil ca cei doi să joace împreună într-o echipă stelară.

Sergio Ramos și Florentino Perez, relație tensionată

Ultima dată când Ramos și-a prelungit contractul cu Real, singura problemă era perioada, pe care Ramos nu prea a agreat-o tocmai pentru că știa că se putea ajunge în situația de acum, când fundașul ajuns la 34 de ani ar fi dorit să rămână pe Bernabeu măcar un an în plus. La acea vreme, Ramos a insistat că nu a fost vorba despre bani.

Cu toate acestea, președintele Perez a lăsat de înțeles că exact despre bani e vorba, mai ales după ce a tot reiterat problema coronavirusului, care a făcut ca profitul madrilenilor să scadă dramatic. Astfel, Perez i-a convins pe jucători să renunțe la procente cuprinse între 10 și 20 la sută din salarii.

În plus, dacă se credea că Realul va ține cu dinții de simbolul său, se pare că madrilenii nu se opun plecării lui.

Un alt motiv pentru care Ramos nu prea se mai gândește să rămână nici el pe Bernabeu este aducerea foarte probabilă a lui David Alaba, care ar urma să vină exact pe postul lui Ramos, care astfel, ar deveni rezervă, lucru de neacceptat pentru un jucător de calibrul lui.

  • Ramos a avut cea mai mare șansă de a pleca de la Real în 2015, când Manchester United a insistat pentru el.
  • La finalul sezonului, pe 30 iunie 2021, Sergio Ramos devine liber de contract.

Etichete: florentino perez , sergio ramos , transfer sergio ramos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Live Video&Text UTA - FCU Craiova 3-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Arădenii fac spectacol

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!

Citeşte şi

Florentino Perez a intrat definitiv în istoria lui Real Madrid! Performanța unică stabilită

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”