Unay Emery, rămas fără replică după autogolul din Atletico Madrid - Villarreal 2-2 / Foto: captură Digi Sport

Video Autogolul care-l întrece pe cel al lui Bănel Nicoliță! Cum a scăpat Atletico Madrid de rușinea cu Villarreal

articol scris de Digi Sport
30.08.2021, 09:16
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Atletico Madrid a fost la câteva zeci de secunde de primul eșec al sezonului în La Liga. Campioana Spaniei a fost salvată acasă de autogolul lui Aissa Mandi (29 de ani), care l-a depășit pe cel al lui Băneș Nicoliță, de pe Santiago Bernabeu.

Autogolul care-l întrece pe cel al lui Bănel Nicoliță! Cum și-a trimis Aissa Mandi în propria-i poartă

Finalul meciului a fost unul interzis cardiacilor. Era minutul 90+5, cu 20 de secunde practic de finalul minutelor adiționale când o centrare de pe stânga a unui jucător de la Atletico a fost deviată incredibil de Aissa Mandi spre propria-i poartă, din fața careului de 16 metri, poziție centrală.

Rulli, portarul oaspeților, care nu se afla pe cadrul porții, și care aștepta balonul, a sărit disperat pentru a împiedica ca mingea să intre în poartă, dar nu a reușit.

După un astfel de autogol stupid reacțiile de pe margine au fost grăitoare. Antrenorul Unai Emery și-a pus mâinile în cap, după care s-a așezat nervos pe bancă vociferând, în timp ce unul dintre jucătorii de rezervă s-a aruncat de nervi la pământ.

În schimb, Diego Simeone a fost în culmea fericirii, mai ales că echipa sa a revenit în două rânduri în acest meci.

Trigueros a deschis scorul pentru oaspeți, în minutul 52, numai că Luis Suarez a restabilit egalitatea patru minute mai târziu. ”Submarinul galben” a trecut iar în avantaj, prin golul marcat de către Danjuma, în minutul 74 și misiunea lui Atletico părea grea. Și așa a fost. Gazdele n-ar fi egalat dacă nu apărea gafa uriașă a lui Mandi.

VIDEO cu autogolul lui Aissa Mandi

Bănel Nicoliță, sincer despre autogolul de pe Bernabeu. ”N-am dormit o săptămână”

Bănel Nicoliță a rememorat, pentru Digi Sport, autogolul de pe Santiago Bernabeu, din 2006. Real s-a impus atunci cu 1-0 în fața Stelei, într-un meci din grupele Champions League.

Nicoliță a rămas marcat de autogolul dat în meciul cu ”galacticii”. Fostul jucător al Stelei susține că nu a dormit o săptămână după acea ispravă, nereușind să-și explice faza. Mijlocașul român a fost consolat atunci de către David Beckham și Raul. Bănel a povestit cu lux de amănunte exact ce a gândit în acele momente.

”Ce s-a întâmplat pe Bernabeu? Așa a vrut Dumnezeu. Să știi că m-a marcat foarte mult. Am avut ceva probleme, dar nu să mă omor, să fii sigur de asta. Am stat o săptămână fără să dorm o noapte. Eram cu nevastă-mea și îmi spunea: Ce ai? Te rog frumos, lasă-mă, fă-ți treaba ta, lasă-mă pe mine că știu eu ce fac.

Mă tot gândeam: mă, frate, ce am căutat eu în partea aia, că eram mijlocaș, ce caut eu tocmai în zona aia? Dacă Dumnezeu asta a vrut, să fiu eu în zona aia, să i-o dau lui Cernea... Eu când am avut mingea în fața și l-am privit, el era pe linia porții, iar când am lăsat capul jos, ca să-i pot da tare, că așa dacă îi dădeam mai moale o lua Van Nistelrooy și se ducea până în poarta. Și atunci, zic eu, dau tare pe el și la revedere. Când am ridicat capul și l-am văzut unde e... aaai, ce să fac?” a povestit Nicoliță pentru Digi Sport, în 2016.

VEZI AICI autogolul lui Bănel Nicoliță pe Santiago Bernabeu

Bănel Nicoliță a început fotbalul ca portar și a dezvăluit și ce poreclă avea pe vremea când era copil.

”Porecla mea era Zenga. Pai dacă am început ca portar... Toți Zenga, Zenga, Zenga. Din bară în bară săream. Îmi aduc aminte că bătuse unul penalty, la juniori, am apărat și m-am dus și am făcut alunecare la el. Un mare gips i-am băgat...” a mai spus Nicoliță pentru Digi Sport.

Etichete: atletico madrid , villarreal , aissa mandi , autogol atletico villarreal video , atletico villarreal 2-2 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

Citeşte şi

Antrenorul uriaș care a folosit 48 de echipe de start diferite în 49 de meciuri

Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”