Erling Haaland, atacantul de la Borussia Dortmund / Foto: Instagram @erling.haaland

Barcelona are planul făcut. Cum vrea să obțină banii pentru transferul lui Erling Haaland

articol scris de Digi Sport
26.01.2022, 22:31
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Erling Haaland (21 de ani) este unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai lumii, iar transferul său în vara viitoare ține prima pagină de ceva timp.

Nordicul este o țintă atât pentru Real Madrid, cât și pentru Barcelona, iar catalanii și-au făcut deja un plan cu privire la o aducere a sa.

Planul Barcelonei pentru a-l transfera pe Erling Haaland

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar putea atrage o adevărată morișcă pe piața transferurilor. Atacantul celor de la PSG mai are contract cu gruparea franceză doar până în vara viitoare, iar trecerea sa la trupa "galacticilor" este văzută ca și realizată.

Francezii se gândesc să-l aducă în locul său pe Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, dar ar urma să aibă concurență chiar din partea celor de la Real Madrid, dar și a Barcelonei.

Catalanii au și un plan în acest sens, anunță le10sport.com. Sursa citată notează că Joan Laporta vrea să vândă mai mulți jucători în vara viitoare pentru a avea bani de Erling Haaland, printre care se numără Sergino Dest, Neto, Marthin Braithwaite sau Umtiti.

O altă variantă ar fi vânzarea unor active comerciale ale clubului, pentru o valoare de aproximati 80 de milioane de euro. Catalanii ar putea să cedeze și drepturile de proprietate a 'Barca Studios', care include canalul TV al clubului, dar și toate materialele video și audio ale clubului.

Erling Haaland a ales-o pe Real Madrid?

În ultimele luni, Haaland a fost în discuții cu mai multe formații europene. Printre ele, Manchester City, Barcelona și Real Madrid, formații capabile să investească câteva sute de milioane de euro pentru întreaga afacere.

Cu toate acestea, englezii afirmă că Manchester United a renunțat la transferul lui Erling Haaland după ce ar fi aflat că acesta și-ar dori să joace pentru Real Madrid. În același timp, planurile lui Pep Guardiola de a-l aduce la Manchester City au fost și ele date peste cap.

Manchester United s-a retras din cursa pentru transferul lui Haaland după ce a descoperit că acesta vrea să joace la Real Madrid”, a notat sursa citată.

Erling Haaland este unul dintre cei mai prolifici fotbaliști din lume la ora actuală. Așa cum era normal, cluburile mai mari decât Borussia Dortmund l-au asaltat cu oferte pe norvegian.

Senzația englezilor este că Dortmund ar fi ajuns la o înțelegere cu Real Madrid, prin care l-ar trimite pe Haaland în capitala Spaniei, în vară.

Britanicii sunt de părere că oficialii celor de la Real Madrid au lucrat intens la transferul lui Haaland, în ultima perioadă, și sunt gata să formeze un atacat imbatabil din vară. Un trio format din Erling Haaland, Kylian Mbappe și Vinicius Junior. Ajutați de veteranul Karim Benzema.

Etichete: barcelona , psg , transfer , borussia dortmund , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Video S-a terminat! Cea mai în formă jucătoare din lume a fost învinsă, după o serie de vis

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Citeşte şi

Victor Pițurcă a auzit că Florinel Coman pleacă în Qatar și l-a atenționat pe fotbalistul de la FCSB

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hat-trick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală