Emblema Barcelonei / Foto: Profimedia

Barcelona are un buget imens pentru transferuri vara aceasta! Suma de 9 cifre alocată de președintele Joan Laporta

articol scris de Digi Sport
02.07.2022, 08:24
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Barcelona a făcut rost recent de 207.5 milioane de euro, sumă obținută din vânzarea unui procent din drepturile de televizare din La Liga pentru următorii 25 de ani. 

Astfel, catalanii au reușit să mai amelioreze situația financiară dificilă prin care trec de câțiva ani încoace. Președintele clubului, Joan Laporta (60 de ani), chiar este convins că Barcelona va avea profit la finalul acestui an. 

Barcelona are un buget de 200 de milioane de euro pentru vara aceasta

Formația de pe Camp Nou vrea să investească masiv la vară în transferuri, pentru a se asigura că nu va mai repeta contraperformanțele din sezonul recent încheiat. 

Conform cotidianului spaniol Marca, conducerea Barcelonei a alocat 200 de milioane de euro pentru transferuri vara aceasta, o sumă imensă, având în vedere problemele financiare din ultimii ani.

Ținta principală a fost Robert Lewandowski (33 de ani), dar Bayern a refuzat trei oferte până acum, iar catalanii nu vor să mai revină cu o ofertă îmbunătățită. 

  • Catalanii sunt aproape să mai cedeze 15 procente din drepturile de televizare, tranzacție care le va aduce 400 de milioane de euro.

Joan Laporta a scos la masă 500 de angajați

Laporta a spus recent că echipa începe să se redreseze din punct de vedere financiar, așa că a vrut să sărbătorească acest aspect și a scos la cină peste 500 de angajați ai clubului, la un restaurant cu specific italian.

Totul pentru a anunța că, "pentru prima dată în ultimii 3 ani, Barca va avea profit" și pentru a preciza că "a fost activat primul palier". Acesta trebuia semnat miercuri, dar din cauza unor probleme observate de avocați, momentul a fost amânat pe joi.

La eveniment nu a participat niciun jucător sau orice alt sportiv, însă au venit principalii managerii ai departamentelor executive. Printre ultimii care au sosit a fost și directorul sportiv, Mateu Alemany, principalul responsabil cu transferurile.

La restaurantul unde a avut loc evenimentul, Joan Laporta a ținut și un discurs puternic, în care și-a exprimat bucuria. Sursa citată susține că vorbele sale s-au auzit chiar și în afara restaurantului.

Etichete: barcelona , transferuri , buget , mercato


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă