Luis Suarez și Lionel Messi au marcat în meciul Barcelona - Atletico Madrid

Video Barcelona - Atletico Madrid 2-0. Messi și Suarez, două goluri în două minute. Pas important către titlu!

06.04.2019, 23:25
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Video Barcelona - Atletico Madrid 2-0. Catalanii au făcut un pas important către titlu, după victoria din derby-ul cu Atletico Madrid, scor 2-0. Golurile au fost marcate în ultimele minute ale derby-ului. Luis Suarez (86) şi Lionel Messi (87) au marcat golurile care o apropie pe Barcelona de un nou titlu de campioană. Atletico a jucat în inferioritate numerică din minutul 29, când a fost eliminat Diego Costa.

În urma acestui rezultat, catalanii s-au distanțat la 11 puncte în clasament, cu 7 etape înainte de finalul campionatului. Echipa antrenată de Ernesto Valverde are 73 de puncte, în timp ce Atletico a adunat 62 de puncte în primele 31 de etape din această stagiune. Pe locul 3 se află Real Madrid, cu 60 de puncte. Acesta ar fi al 26-lea titlu pe care Barcelona îl câștigă. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ. 

Pentru a mai spera la titlu, trupa lui Diego Simeone are nevoie neapărată de victorie. 8 puncte au avans catalanii, cu 8 etape înainte de finalul campionatului.

Barcelona - Atletico Madrid | Avertismentul lui Simeone

Antrenorul argentinian al madrilenilor, Diego Simeone, a vorbit despre partida din această seară și le-a transmis un mesaj clar jucătorilor: "Victoria este singura noastră opțiune! E ultima noasă șansă!"

Faptul că nu a câștigat niciodată pe Camp Nou nu-l descurajează pe Diego Simeone, care speră că va da lovitura în această seară. Fără grijile din UEFA Champions League, de unde a fost eliminată de Juventus, Atletico Madrid mai are un singur țel: La Liga.

Barcelona - Atletico Madrid | Valverde vrea să încheie rapid conturile

De partea cealaltă, Barcelona luptă pe 3 fronturi - campionat, cupă, Liga Campionilor - iar Ernesto Valverde le-a transmis elevilor săi că își dorește ca echipa să-și asigure titlul cât mai repede, pentru a se putea concentra apoi pe UEFA Champions League.

O victorie azi i-ar duce pe catalani la 11 puncte de Atletico Madrid, cu 7 etape rămase de disputat.

Barcelona - Atletico Madrid | Dilemele din echipa catalanilor

Presa din Spania scrie azi că Ernesto Valverde nu este decis asupra primului 11. Singura dilemă este dacă să-l titularizeze sau nu pe Arthur, în linia mediană. În acest scenariu, Barcelona ar evolua în clasicul 4-3-3. 

Cealaltă variantă este modulul 4-4-2, cu Nelson Semdo fundaș dreapta, Sergi Roberto avansat și tandemul Messi-Suarez în atac.

Barcelona - Atletico Madrid | Tratament "special" pentru Griezmann

Antoine Griezmann va fi în centrul atenţiei în această seară. Presa din Spania a lansat din nou zvonul că francezul s-ar fi înţeles cu catalanii, în pofida faptului că ambele tabere spun că mutarea nu este de actualitate.

Vara trecută, toată Spania aştepta cu sufletul la gură alegerea vedetei lui Atletico, iar aceasta a venit sub forma unui clip video, intitulat "Decizia", în care Griezmann anunţa că rămâne la rojiblancos. Nu opţiunea lui Griezmann, ci modul în care a fost anunţată, i-a deranjat pe fanii Barcelonei, care au aflat ulterior că filmuleţul a fost produs şi printr-o firmă a lui Gerard Pique.

Ca răspuns la umilinţa şi frustrarea de atunci, suporterii blaugrana îl vor huidui copios pe francez care va fi prezent pentru prima dată pe Camp Nou de la evenimentele din sezonul trecut. Înaintea meciului, Griezmann a avut un aliat neaşteptat, Ernesto Valverde.

Barcelona - Atletico Madrid | Cum ar fi arătat clasamentul fără VAR

Ziariştii spanioli au făcut un prim bilanţ după ce La Liga a adoptat din acest sezon arbitrajul video (VAR). Cotidianul El Mundo Deportivo a întocmit şi clasamentul alternativ ierarhiei oficiale în cazul în care nu ar fi fost implementată această tehnologie.

Practic, nu sunt mari diferenţe la vârf: liderul Barcelona ar avea exact acelaşi număr de puncte, însă 3 goluri mai puţin marcate dacă arbitrul nu ar fi fost ajutat de asistenţa video. Însă avansul faţă de urmăritoarele din Madrid ar fi fost şi mai confortabil. Asta pentru că Atletico ar fi avut cu 2 puncte mai puţin, iar Real un punct în minus faţă de zestrea actuală.

Barcelona - Atletico Madrid | ECHIPELE PROBABILE:

Barcelona 4-3-3: Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho

Atletico Madrid 4-4-2: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Koke, Thomas, Rodrigo, Saul - Griezmann, Diego Costa

Barcelona - Atletico Madrid e azi, de la 21.45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și Digi 4k. Cele mai importante faze VIDEO sunt în timp REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: atletico madrid , barcelona , barcelona atletico madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hattrick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”