Julian Alvarez de la River Plate, dorit de mai multe echipe din Serie A / Foto: Gettyimages

Barcelona, cu ochii pe unul din cei mai buni jucători din America de Sud. Atacantul de la River Plate dorit de catalani

articol scris de Mihai Alecu
25.11.2021, 09:48
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Barcelona își continuă procesul de reconstrucție început în vară cu plecarea lui și dus mai departe cu aducerea lui Xavi, iar catalanii caută tineri fotbaliști pentru a-și întări lotul.

Gruparea de pe Camp Nou încearcă să-și redreseze sezonul, după ce rezultatele startul stagiunii cu Ronald Koeman pe bancă nu au fost cele mai bune.

Julian Alvarez, dorit de Barcelona

Unul dintre posturile pe care Xavi vrea să le întărească neapărat la Barcelona este cel de atacant, iar Mundodeportivo a aflat unul dintre fotbaliștii pe care catalanii îi urmăresc. Este vorba de Julian Alvarez, un atacant polivalent, care poate juca atât în centru, cât și bandă.

Legitimat în prezent la Rivel Plate, fotbalistul de 21 de ani este și internațional argentinian și a fost remarcat de mai multe cluburi puternice din Europa.

În 90 de meciuri pentru River PlateAlvarez a marcat de 31 de ori și a oferit 23 de pase decisive.

Prețul pentru un transfer nu ar fi unul foarte mare, undeva în jurul a 25 de milioane de euro.

Barcelona mai are o variantă. Arthur Cabral, de la Basel

Cotidianul catalan Sport anunță că gruparea de pe Camp Nou este interesată de Arthur Cabral, un brazilian de 23 de ani, care joacă la FC Basel.

Sursa citată îl descrie pe Cabral ca un "killer" în careu, cu un fizic impresionant, având o înălțime de 1.86m și 86 de kilograme: "Are o lovitură foarte bună de cap, poate finaliza cu ambele picioare, deși e dreptaci la bază. E un 9 modern, implacabil în careu și cu resurse tehnice care îi permit să fie combinativ".

Arthur Cabral joacă din 2020 la Basel, când formația elvețiană l-a cumpărat de la Palmeiras, pentru 6 milioane de euro. În acest sezon, el a reușit 23 de goluri și opt pase decisive în 24 de meciuri, 10 dintre reușite fiind semnate în Conference League (preliminarii și grupă).

Sport anunță că Barcelona și Basel negociază deja pentru transferul lui Arthur Cabral în luna ianuarie, iar suma vehiculată pentru mutare este cuprinsă între 15 și 20 de milioane de euro. Luna trecută, atacantul a fost convocat în premieră la naționala de seniori a Braziliei, fiind rezervă neutilizată în partida cu Venezuela (3-1), din preliminariile CM 2022.

În prezent, pe postul de atacant central, Barcelona îi are la dispoziție pe Memphis Depay, Martin Braithwaite (accidentat) și Luuk de Jong. De asemenea, în lot se află și Sergio Aguero, care a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă și riscă să își încheie prematur cariera.

Etichete: barcelona , transfer , xavi , atac , julian alvarez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Clasamentul din play-out-ul SuperLigii, după etapa a 7-a: FC Botoșani, aproape să realizeze ceea ce părea imposibil

Video Petrolul - FC Botoșani 1-2. Moldovenii au obținut cele trei puncte în final și scapă de locurile retrogradabile

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

Citeşte şi

Barcelona - Valencia, Live Video, 22:00, pe Digi Sport 2. Cu o victorie, catalanii revin pe locul 2

Liverpool s-a săturat! L-a scos la vânzare pe Mohamed Salah și i-a setat prețul

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”