Erling Haaland și Lionel Messi / Foto: Profimedia

Barcelona nu renunță la Haaland! Anunțul lui Laporta + detalii despre negocierile cu Leo Messi

articol scris de Digi Sport
17.04.2021, 08:41
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Joan Laporta, noul președinte de la FC Barcelona, a vorbit despre contractul lui Lionel Messi, scadent în această vară, dar și despre posibila sosire a lui Erling Haaland la formația catalană.

Căpitanul argentinian al Barcelonei intenționa să plece de la club în vara anului trecut, după eșecul rușinos din Champions League, contra lui Bayern Munchen, scor 2-8, însă vedeta catalanilor pare că a revenit la sentimente mai bune față de club, mai ales că președintele s-a schimbat.

Joan Laporta, detalii despre negocierile cu Lionel Messi și Erling Haaland

Messi a anunțat că va lua o decizie privind viitorul său la finalul sezonului, iar presa internațională a scris că una dintre dorințele sale pentru a continua la Barcelona este ca formația catalană să își întărească serios lotul. Președintele Joan Laporta este convins că legenda clubului își va prelungi contractul.

"Voi face tot ce îmi stă în putință ca Messi să rămână, la asta lucrăm. Messi este motivat. E o persoană extraordinară și sunt convins că va rămâne la Barcelona", a spus Laporta, citat de ESPN.

Despre posibilul transfer al lui Erling Haaland, de la Borussia Dortmund, Laporta a spus: "Vom face tot ceea ceea ce trebuie și ne vom asigura că o vom face bine. Trebuie să construim o echipă competitivă pentru următorul sezon, dar prioritatea de acum este să câștigăm finala (n.r - de Cupa Spaniei)".

  • Barcelona va disputa în această seară finala Cupei Spaniei, contra lui Athletic Bilbao.

La începutul lunii aprilie, Mino Raiola, agentul lui Erling Haaland, și Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului de la Borussia Dortmund, au aterizat în această dimineață la Barcelona. Cei doi au fost întâmpinați de asistentul personal al lui Joan Laporta, președintele clubului catalan.

Ulterior, reprezentanții vedetei norvegiene au discutat și cu conducătorii lui Real Madrid posibilitatea unui transfer, însă sumele cerute de club și jucător îngreunează o mutare în această vară.

Messi ar urma să încaseze salariu și după retragere

Barcelona vrea neapărat să evite scandalul de anul trecut când starul argentinian a anunțat clubul prin fax că vrea să rezilieze înțelegerea.

Iar după 5 săptămâni de când a preluat clubul, Laporta a avut ca prioritate să evalueze situația financiară a clubului pentru a vedea ce-i poate propune lui Messi.

Conform ziaristului spaniol Jordi Basté, citat de Mundodeportivo, Laporta i-a comunicat deja lui Messi câteva detalii din noul contract. Planul noului președinte este unul complicat: Messi ar trebui să accepte un salariu mai mic decât încasează în prezent!

Asta chiar dacă Laporta este conștient că superfotbalistul are oferte mult mai tentante - conducătorul grupării blaugrana vrea să-i explice că, odată cu ieșirea din criză, salariul va crește.

Mai mult, la finalul carierei va continua să primească aceiași bani, dar în calitate de ambasador al clubului.

Etichete: fc barcelona , joan laporta , lionel messi , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Citeşte şi

S-a aflat! Ce promisiuni i-a făcut conducerea Barcelonei lui Xavi pentru a rămâne

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”