Lionel Messi, starul Barcelonei / Foto: Getty Images

"Barcelona vrea să-l vândă pe Messi, o greșeală istorică!". Dezvăluirile omului care îi cunoaște foarte bine pe catalani

articol scris de Digi Sport
25.08.2020, 16:16
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Viitorul lui Lionel Messi la FC Barcelona este incert, tot mai multe surse ale presei din Spania indicând că starul argentinian și-ar dori să plece în această vară, după un sezon nereușit al catalanilor.

Deși nu există încă un anunț oficial al clubului sau al fotbalistului, Joan Laporta, fostul președinte al Barcelonei, crede că Barcelona încearcă vânzarea lui Messi.

Laporta crede că Barcelona vrea să-l vândă pe Messi: "O greșeală istorică"

De asemenea, cel care și-a anunțat intenția de a candida și la alegerile prezidențiale din 2021 a criticat actuala conducere a Barcelonei față de hotărârea luată în cazul lui Luis Suarez.

Presa din Spania a anunțat, ieri, că uruguayanul nu mai este dorit pe Camp Nou, iar noul antrenor Ronald Koeman i-a transmis telefonic acest lucru.

"I-au transmis lui Suarez prin telefon că nu se mai bazează pe el? Mi se pare că este un act de lașitate din partea președintelui (n.r - Josep Maria Bartomeu) și o lipsă de respect față de jucător. Modul acesta de a acționa este inimaginabil și afectează imaginea clubului.

Suspectez că vor să îl vândă și pe Messi, ceea ce ar fi o greșeală istorică. Săraca Barcelona este condusă de acești incompetenți", a scris Laporta, pe contul său de Twitter.

  • 30 iunie 2021 este data la care expiră actuala înțelegere a lui Messi cu Barcelona
  • 634 de goluri în 731 de meciuri a strâns la Barcelona cel care a cucerit de șase ori Balonul de Aur

Manchester City e atentă la situația lui Lionel Messi

Manchester City încearcă o lovitură spectaculoasă pe piața transferurilor. "Cetățenii" ar intenționa să i-l aducă lui Pep Guardiola pe Lionel Messi (33 de ani), mai ales că acesta nu ar fi atât de convins de rămânerea pe Camp Nou după umilința cu Bayern Munchen, scor 2-8.

City își va evalua propriile posibilități financiare pentru a vedea dacă există posibilitatea de a-l transfera pe Messi. Clauza de reziliere a lui Messi este de 700 de milioane de euro, însă anumite persoane din conducerea Barcelonei ar fi dispuse să îl vândă pe Messi în această vară, scrie ESPN. Pe lista echipelor interesate de Messi se mai numără și italienii de la Inter Milano.

"Cetățenii" trebuie să ia în calcul și o posibilă încălcare a fair-play-ului financiar, mai ales că recent au avut probleme și au fost aproape de o suspendare de doi ani în cupele europene.

 

Etichete: manchester city , barcelona , joan laporta , josep maria bartomeu , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă