Cristiano Ronaldo și Karim Benzema / Foto Profimedia

Benzema, înainte de Real Madrid - FC Barcelona: "El Clasico e cel mai tare meci și fără Ronaldo sau Messi"

articol scris de Digi Sport
16.10.2021, 16:36
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

"El Clasico" se apropie, iar fanii dau senzația că nu mai sunt la fel încântați de meci precum erau în urmă cu ceva ani.

Faptul că Leo Messi și Cristiano Ronaldo nu vor mai fi prezenți pe teren afectează imaginea celui mai important meci din Spania, Real Madrid - Barcelona.

Benzema, despre Real Madrid - FC Barcelona

Atacantul francez care ar putea să câștige Balonul de Aur în acest sezon a vorbit despre înfruntarea dintre Real Madrid și Barcelona ce urmează să aibă loc peste o săptămână. Benzema e de părere că meciul dintre cele două rămâne cel mai important din lume, chiar dacă nu mai sunt numele mari din urmă cu ceva timp.

"Pentru mine, este la fel și fără Messi și Ronaldo. Rămâne cel mai tare meci care există în fotbalul mondial. Nu contează cine joacă, cine a plecat sau cine a venit. Real Madrid contra Barcelona este un meci istoric. Au fost în trecut Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Eto'o, dar meciul rămâne unul istoric.

Nu există un moment bun să joci contra lor. O echipă precum Barcelona sau orice formație de top, pot avea un meci prost și după să-și revină imediat. Nu trebuie să luăm meciul în derâdere", a spus Benzema, conform Marca.

  • El Clasico, FC Barcelona – Real Madrid, programat în etapa a 10-a din LaLiga, se va disputa duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1.

Patrice Evra, reacție dură înaintea galei pentru Balonul de Aur: "Ce a câștigat Messi anul ăsta? M-am săturat!"

Dacă unii mizează pe Jorginho, mijlocașul lui Chelsea care a câștigat Liga Campionilor și EURO 2020 cu naționala Italiei, alții, inclusiv casele de pariuri, îl văd în continuare mare favorit pe Leo Messi, cel care a obținut de șase ori această distincție. Pe lângă cei doi, L'Equipe consideră că în top 5 se vor mai afla Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo și Karim Benzema.

Patrice Evra (40 de ani), de cinci ori campion al Angliei cu Manchester United, a avut o reacție dură referitoare la posibilitatea ca Messi să câștige din nou Balonul de Aur, pentru a șaptea oară în carieră. Fostul fundaș consideră că starul argentinian nu a avut mari realizări în 2021, cu excepția Copa America, unde a triumfat cu naționala Argentinei.

"În opinia mea, Balonul de Aur trebuie să meargă anul ăsta la Kante sau Jorginho. M-am săturat să îl primească Messi! Ce a câștigat el anul ăsta? Ok, Copa America. Dar cu Barcelona ce a făcut?", a spus Patrice Evra, citat de Marca.

Messi a cucerit în acest an Copa America, primul trofeu alături de Argentina la naționala de seniori. Tot în acest an, sud-americanul a câștigat Cupa Spaniei cu Barcelona și titlul de golgheter în La Liga, cu 30 de reușite. Ulterior, Leo s-a transferat la PSG, unde a strâns până acum cinci meciuri și un gol.

Ultimul câștigător al Balonului de Aur este Lionel Messi, în 2019, argentinianul fiind fotbalistul cu cele mai multe astfel de distincții - șase. Rivalul Cristiano Ronaldo a obținut de cinci ori trofeul, ultima oară în 2017.

Gala pentru Balonul de Aur 2021 este programată luni, 29 noiembrie, la Théâtre du Chatelet (Paris).

Etichete: real madrid , barcelona , leo messi , cristiano ronaldo , karim benzema


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Condiția pe care Barcelona trebuie să o îndeplinească ca să-l aducă pe Bernardo Silva

Citeşte şi

Semnează! Mutarea pe care o face Barcelona, după ce Xavi s-a răzgândit și rămâne la echipă

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”