Ousmane Dembele, fotbalistul Barcelonei / Foto: Profimedia

Catalanii s-au săturat! Barcelona i-a dat un ultimatum lui Ousmane Dembele

articol scris de Digi Sport
21.12.2021, 16:52
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Xavi Hernandez (41 de ani) a anunțat recent că discuțiile cu Ousmane Dembele cu privire la prelungirea contractului decurg favorabil, însă Barcelona nu a auzit niciun răspuns concret din partea atacantului.

Din acest motiv, răbdarea catalanilor a ajuns la limită și i-ar fi dat un ultimatum jucătorului francez.

Catalanii s-au săturat! Barcelona i-a dat un ultimatum lui Ousmane Dembele

Oficialii Barcelonei i-au prezentat ultima ofertă de prelungire agentului lui Dembele, Moussa Sissoko, însă aceștia nu au oferit niciun răspuns, lucru deranjant pentru formația blaugrana. Astfel, potrivit Mundo Deportivo, catalanii s-au simțit obligați să îi dea un ultimatum lui Dembele.

Francezul trebuie să se hotărască dacă va semna prelungirea înțelegerii cu formația catalană până de Crăciun sau, cel târziu, la data de 26 decembrie.

Îngrijorarea Barcelonei este cauzată de faptul că Dembele va intra la data de 1 ianuarie în ultimele șase luni de contract și va putea negocia liber cu orice formație își dorește. Contractul lui Ousmane Dembele va expira la data de 30 iunie 2022.

În cazul în care nici la data stabilită, catalanii nu vor avea răspunsul lui Dembele, aceștia vor fi obligați să ia o decizie în privința francezului.

Xavi, noi detalii despre negocierile cu Dembele: ”Am avut o discuție cu el!”

Tehnicianul a mărturisit că a avut o discuție cu atacantul francez care i-a transmis că vrea să rămână în continuare la Barcelona. Totuși, unele detalii trebuie puse la punct de agentul fotbalistului și oficialii clubului.

Am vorbit ieri cu Dembele. Am avut o discuție cu el și sunt din nou pozitiv. Vrea să continue la Barcelona, este fericit aici. Nu pot spune mai multe. Agentul său și clubul trebuie să se pună de acord. Cunoaște proiectul de aici și importanța pe care ar avea-o dacă ar rămâne cu noi. Îl văd fericit.

Este un jucător capabil să facă diferența, să înscrie. Am fost foarte clar cu el și el, la fel, cu mine. Am încredere că poate continua aici”, a declarat Xavi, citat de Goal.

Etichete: barcelona , ousmane dembele , laliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

Condiția pe care Barcelona trebuie să o îndeplinească ca să-l aducă pe Bernardo Silva

Semnează! Mutarea pe care o face Barcelona, după ce Xavi s-a răzgândit și rămâne la echipă

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”