Decizia Ligii Spaniole a stârnit un adevărat scandal

"Cele mai inumane cifre ale lui Messi!". Nici măcar Ronaldo nu poate visa la ce a reuşit starul Barcelonei

24.04.2018, 17:24
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Lionel Messi este şi în acest sezon într-o formă excepţională, evoluţiile sale ajutând Barcelona să facă dubla internă - Cupă - campionat (deşi nu e cucerit matematic, titlul e ca şi acontat de gruparea blaugrana). Argentinianul a înscris pentru al 9-lea sezon la rând peste 40 de goluri.

Deşi sezonul nu s-a încheiat, clubul de pe Camp Nou e la ora bilanţurilor. Un sezon aproape perfect, în care doar pasul greşit cu Roma, din sferturile Ligii, a tras în jos Barcelona. La parcursul ireproşabil de pe plan intern a contribuit din plin forma de senzaţie a celui mai bun jucător, Lionel Messi. Sport.es notează că golul din confruntarea cu Sevilla, din finala Cupei, a fost al 40-lea pentru sud-american în actuala stagiune.

Astfel, Messi a ajuns la cifra 40 într-un sezon pentru al 9-lea an consecutiv, o performanţă fantastică. "Cele mai inumane cifre ale lui Messi", titrează sursa citată, care nu conteneşte cu laudele la adresa super-starului echipei.

Ultimul sezon în care Messi nu a ajuns la borna 40 a fost 2008-2009, când a terminat stagiunea la egalitate cu Eto'o, cu "doar" 38 de reuşite. De atunci, decarul catalanilor a impresionat constant, sezonul de căpătâi fiind cel din 2011-2012 (73 de reuşite în 60 de partide).

47, 53, 73, 60, 41, 58, 41, 54 şi 40 sunt golurile per sezon ale lui Messi, în ultimii 9 ani. În total, în 633 de partide pentru catalani, argentinianul a strâns 547 de goluri.

Niciun alt jucător din lume nu a avut astfel de cifre pe o perioadă atât de lungă în istoria recentă a fotbalului. Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo s-a oprit la 8 sezoane cu peste 40 de goluri marcate.

Etichete: messi , record messi , messi record , messi spania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a spus antrenorul lui Alaves, după ce Ianis Hagi a contribuit decisiv la golul egalizator din minutul 90+9

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” poate deveni campion la finalul lunii

Alexandru Cicâldău, OUT de la Galatasaray! Ce variante are jucătorul român

Talismanul suprem din fotbal: cu el pe teren, echipa sa n-a mai pierdut de 72 de meciuri încoace!

Citeşte şi

Galerie Foto Messi a făcut show! Balonul de Aur a dus-o pe Inter Miami pe primul loc

Dezvăluirile făcute în L'Equipe despre Neymar, la 8 luni de la plecare: ”Messi măcar te saluta!”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”