Ianis Hagi / Foto: Profimedia

Celta Vigo nu renunță la transferul lui Ianis Hagi. Anunțul spaniolilor

articol scris de Digi Sport
29.04.2023, 17:29
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Ianis Hagi (23 de ani) abia a revenit pe teren după o accidentare foarte gravă, însă este deja urmărit de mai multe echipe din ligile importante ale Europei.

Printre echipele interesate de serviciile mijlocașului de la Rangers se numără Borussia Monchengladbach și Celta Vigo.

Ianis Hagi este pe lista celor de la Celta Vigo

Potrivit celor de la eldesmarque.com, formația din La Liga este foarte aproape să îl aducă director sportiv pe Luis Campos, care în prezent are o funcție asemănătoare la PSG. 

Sursa citată susține că brazilianul are și o listă cu jucători pe care vrea să îi aducă la Celta Vigo, printre care se numără și Ianis Hagi. 

  • 3 milioane de euro ar urma să plătească formația din Galicia pentru a îl aduce pe Hagi Jr. de la Glasgow Rangers.  
  • Orbelin Pineda, Hugo Mallo, Kevin Vazquez și Falaye Sacko se mai află pe lista celor de la Celta, alături de fotbalistul român. 

Gică Hagi a răbufnit când a auzit că fiul său ar trebui să fie împrumutat de Rangers: ”Asta e o prostie”

Fotbalistul român a evoluat în doar șase partide, însumând 101 minute, iar Marius Niculae a vorbit despre un posibil împrumut al acestuia pentru a prinde mai multe minute și pentru a reveni la forma din urmă cu un an.

Imediat ce a auzit acest lucru, Gică Hagi a cerut să intre în direct și să îi răspundă celui supranumit ”Săgeată”. ”Regele” a dezvăluit că Rangers nu se gândește să îl cedeze sub formă de împrumut pe fiul său și a transmis că Ianis este un jucător de bază al echipei conduse de Michael Beale.

”Nu poți să vorbești despre o plecare a unui jucător care a reînnoit contractul acum două luni. Ianis nu poate să fie împrumutat, el și-a reînnoit contractul.

El e la Rangers și joacă pentru Rangers. A stat un an și ceva și nu pleacă împrumut pentru că el e un jucător valoros. El pleacă doar dacă pleacă transferat. Dacă îți reînnoiește contractul Rangers înseamnă că ești un jucător foarte valoros. Nu vine împrumut la Farul, e un jucător important și e păcat să aruncăm cu lucruri neadevărate. Nu-mi da lecții mie, Ianis până să se accidenteze era cel mai bun jucător. Acum are un proces de readaptare la efort, doar atât. El e titular la Rangers, nu e rezervă.

El e titular la Rangers, cea mai bună echipă, când a jucat nu au pierdut campionatul. Nu există posibilitatea asta, el de la Rangers nu poate să revină la Farul, asta e o prostie. El a ajuns la un nivel și nu poate să vină înapoi. Cu asta nu putem să ne jucăm, Ianis joacă la Rangers, un club foarte mare.

Ianis trece printr-un proces de readaptare, când va juca, să vedem. Știu din surse sigure că e un jucător foarte important pentru Rangers, pentru viitorul clubului. După un an și ceva, cât a stat el, nu poți să vorbești că revine mânie. El e sănătos, se antrenează cu echipa, poate să joace 30 de minute, 45. Nu e ușor, important pentru Ianis este să joace”, a spus Gică Hagi, la Liga DigiSport.

Etichete: rangers , celta vigo , ianis hagi , ianis hagi transfer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

După ce a umilit-o pe Farul Constanța, Bernd Storck a fost categoric: ”Nu le-am dat nicio șansă”

Cosmin Matei, surprins de victoria la scor cu Farul: ”Nu ne așteptam”. Ce a spus despre cazul său

Foto Clasamentul play-off-ului, după Farul - Sepsi 1-4: ”Marinarii”, la două puncte de podium. Rapid a ”căzut” pe locul șase

Citeşte şi

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Marius Șumudică a spus totul! Greșeală comisă de Ianis Hagi înainte de EURO: ”Hai să fim corecți!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”