Frenkie de Jong, mijlocașul Barcelonei / Foto: Profimedia

Continuă veștile proaste pentru Barcelona: Frenkie de Jong s-a accidentat

articol scris de Digi Sport
25.10.2021, 17:41
  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

Barcelona a pierdut duelul din "El Clasico" contra celor de la Real Madrid, 1-2, însă are parte și de alte vești proaste.

Catalanii au parte de un sezon cu rezultate foarte slabe, iar reconstrucția echipei a fost asumată de către conducere, având în vedere că tocmai au pierdut unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care gruparea i-a avut, Leo Messi.

Frenkie de Jong s-a accidentat în "El Clasico"

Cu o evoluție bună în derby-ul cu Real Madrid, Frenkie de Jong a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 77, acuzând probleme medicale.

Ultimele vești din Spania vorbesc despre o recidivă a mijlocașului, care a avut probleme și în săptămâna premergătoare meciului.

de Jong a acuzat probleme musculare și a vrut cu orice preț să joace în meciul cu Real Madrid, însă se pare că riscul pe care și l-a asumat a dus la o acutizare a problemelor, iar olandezul urmează să absenteze la următoarele partide ale catalanilor.

Ilie Dumitrescu: "E o limită de exprimare la Barcelona"

Ilie Dumitrescu este de părere că experiența superioară a jucătorilor de la Real Madrid a făcut diferența în acest derby.

Episodul 247 din "El Clasico" a fost adjudecat de Real Madrid, chiar pe terenul Barcelonei. Madrilenii s-au impus cu 2-1 și au bifat o performanță istorică: 4 victorii la rând în El Clasico. Nu s-a mai întâmplat asta din 1965.

Golurile au fost reuşite de către David Alaba (32’) şi Lucas Vazquez (90+3’) pentru Real Madrid, respectiv Sergio Aguero (90+7’) pentru Barcelona.

VIDEO Rezumatul meciului Barcelona - Real Madrid 1-2

"Este clar că echipa cu o linie de mijloc mai bună a făcut diferența. Real, în afara faptului că este o echipă reactivă, are mereu un punct de sprijin în Benzema. Vinicius mi se pare într-o formă extraordinară, în prima repriză a tras echipa după el. A fost cam singurul jucător din atac care s-a ridicat la un nivel foarte bun.

Echipa Realului știe să acopere foarte bine zonele, nu se aruncă să facă presing într-o zonă avansată. Casemiro stă tot timpul în fața fundașilor centrali. Alaba și Militao au făcut un joc exact. Sunt uimit de capacitatea de efort pe care o are Modric. Recuperează, nu pierde mingea, are și pase senzaționale.

De cealaltă parte, în afara lui Busquets, nu există acea maturitate și acea experiență de a pune în valoare jucătorii de atac. Este greu să creezi o formulă care să aibă consistență pe faza ofensivă. Relațiile de joc lipsesc. Este o limită de exprimare la Barcelona. Memphis Depay nu este un ‘9’, cred că ar da un randament mai bun în spatele atacantului, într-un sistem 4-2-3-1.

Aceste meciuri decid soarta antrenorului. Ne aducem aminte ce s-a întâmplat cu Lopetegui. Real este echipa care are jucători cu mare experiență, care știu să joace genul ăsta de partide. S-a văzut în multe momente, chiar dacă nu mai aveau capacitatea fizică la un moment dat. Au acoperit zonele, au ținut de minge", a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal European de la Digi Sport 1.

La meci au asistat 86.422 de spectatori, fiind cea mai slabă asistenţă din ultimele zece ediţii ale El Clasico la Barcelona, cu excepţia partidei din 24 octombrie 2020, când spectatorii nu au avut acces pe Camp Nou, din cauza pandemiei de coronavirus.

Real este pe primul loc în clasament, cu 20 de puncte, la egalitate 

Etichete: real madrid , barcelona , accidentare , frenkie de jong


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victorie! Naționala de handbal masculin a României, la doar un pas de Mondial după 31-30 cu Cehia

Oficial Rapid și-a numit noul director sportiv

Foto De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului

Fostul lider de galerie al Rapidului l-a atacat pe Bogdan Lobonț

Citeşte şi

Real Madrid - Bayern Munchen LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. ECHIPELE DE START

Foto Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Singurul lanț de supermarketuri care îți dă un leu în loc de 50 de bani pe sticlele reciclate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”