Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, trecut la "...și alții" după transferul la Juventus. "Raul e cel mai bun jucător din istoria Realului"

25.07.2018, 19:43
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo s-a despărțit în această vară de Real Madrid și a semnat cu Juventus Torino, formație care a plătit clubului de pe Santiago Bernabeu 117 de milioane de euro pentru transferul portughezului. Dacă în cei 9 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu toți jucătorii Realului aveau numai cuvinte de laudă la adresa portughezului și declarau cu fiecare ocazie că Ronaldo e cel mai bun jucător din istorie, lucrurile s-au schimbat de la plecarea lusitanului în Italia.

În cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a câștigat 16 trofee majore, a marcat nu mai puțin de 451 de goluri și a oferit 131 de pase decisive în cele 438 de meciuri disputate pentru "galactici", pentru care a bifat 37.831 de minute. Cifrele excepționale ale lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid nu l-au convins însă pe Dani Carvajal.

Întrebat care crede că este cel mai bun jucător din istoria lui Real Madrid, Dani Carvajal a răspuns fără să ezite: "Raul!". "Cred că semăn foarte mult cu el, pentru că și el a fost tot un jucător crescut de academia clubului și care a ajuns să câștige tot ce se poate câștiga doar pe baza muncii pe care a depus-o și a efortului imens. Nu cred că Raul era cel mai rapid jucător, sau cel cu cel mai bun control al balonului, sau care avea cel mai bun joc aerian, dar făcea orice lucru corect. Pentru golurile pe care le-a marcat pentru Real Madrid și tot ce a făcut, cred că a fost cel mai bun jucător al clubului" a mai declarat fundașul dreapta al Realului.

Raul Gonzalez sau Raul "Madrid", așa cum îl alintau suporterii formației din capitala Spaniei, a jucat 741 de meciuri pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu. Atacantul ajuns acum la 41 de ani a înscris 323 de goluri și a dat 65 de pase decisive, câștigând, printre altele, trei trofee UEFA Champions League cu Real Madrid. Produs al clubului din Madrid, Raul a jucat din 1994 până în 2010 la Real Madrid. Plecarea sa a fost forțată și de venirea lui Cristiano Ronaldo, cel care a și preluat numărul 7 purtat de Raul, când acesta a plecat la Schalke.

Nici Ronaldo n-a părut prea afectat că a plecat de la Real Madrid. Lusitanul de 33 de ani a avut o reacție ciudată la conferința de prezentare la Juventus, atunci când un reporter i-a cerut să le transmită un mesaj fanilor blanco care ”plâng după el”. "Nu m-am gândit că va plânge cineva după mine. A fost o decizie ușoară. A venit după o perioadă lungă petrecută la Real Madrid. Nu îmi pare rău că am plecat de la Real Madrid".

Etichete: real madrid , cristiano ronaldo , dani carvajal , raul gonzalez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Real Madrid a câștigat titlul în La Liga! ”Galacticii”, campioni după ce Barcelona a pierdut pe terenul Gironei

Record! Luka Modric l-a depășit pe Ferenc Puskas la Real Madrid

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”