Junior Firpo și Antoine Griezmann / Foto: Profimedia.

Criza Barcelonei e atât de mare încât trebuie să se despartă de 9 jucători. Aceasta este "lista neagră"

articol scris de Digi Sport
23.07.2021, 08:01
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Din cauza pandemiei de coronavirus, problemele financiare ale Barcelonei sunt atât de mari încât e nevoie ca 9 jucători să plece cât mai repede, în această vară, până la finalul perioadei de mercato.

Barcelona trebuie să "scape" de 9 jucători în această vară

Potrivit Sky Sports, pe lângă Griezmann, e nevoie ca Barcelona să de despartă și de Martin Braithwaite, Ousmane Dembele sau Philippe Coutinho, jucători cu salarii mari.

Jucătorul de care clubul dorește cel mai mult să scape este Antoine Griezmann. Atacantul de 30 de ani are cel mai mare salariu din club, după ce lui Messi i-a expirat contractul în vară.

Barcelona trebuie să achite 36 de milioane cu tot cu taxe pentru salariul său. În plus, Barca încă nu a semnat un nou contract cu Messi, deși starul argentinian este dispus să-și reducă salariul la mai puțin de jumătate.

120 de milioane de euro a plătit Barcelona pentru Griezmann în urmă cu doi ani, așa că francezul este în acest moment investiția cea mai costisitoare a catalanilor, pe lângă salariul său. Atacantul este al cincilea transfer din toate timpurile în ceea ce privește suma plătită.

Griezmann are cel mai mare salariu de la Barcelona

Pe lângă Griezmann, Barcelona e convinsă că poate lua bani buni și pe Martin Braitwhaite, a cărui valoare a crescut mult, mai ales după performanța avută cu naționala Danemarcei la EURO 2020. 18 milioane de euro le-au plătit catalanii celor de la Leganes în februarie 2020.

Barca trebuie să scape și de Miralem Pjanic și, deși s-a vorbit despre o posibilă revenire a sa la Juventus, italienii nu sunt interesați.

Ousmane Dembele, Clement Lenglet și Umtiti sunt și ei pe lista neagră. Catalanii sunt dispuși să-i vândă, să-i împrumute sau să-i dea la schimb cu jucători cu salarii mai mici.

Nu mai sunt doriți nici portarul Neto, Emerson și Moussa Wague.

Oficialii clubului au extrem de mult de lucru în această vară și, pe lângă plecările jucătorilor menționați, sunt acum concentrați și pe reducerea salariilor unor veterani, precum Gerard Pique, Sergio Busquets, Jordi Alba și Sergi Roberto.

Doar în aceste condiții clubul poate echilibra balanța financiară.

Etichete: antoine griezmann , ousmane dembele , salariu griezmann , barcelona salarii barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Gigi Becali pregătește prima lovitură după ce a câștigat titlul. I-a propus un contract lui Florin Tănase

Românii fac legea în Turcia! Ce s-a întâmplat în prima repriză a partidei Trabzonspor - Gaziantep

Video Poli Iași - UTA Arad 0-2. Mircea Rednic i-a întins o mână de ajutor lui Dinamo. Moldovenii, pe ultimul loc

Citeşte şi

Video Moment de geniu! Mbappe nu a avut milă de adversar, iar apoi i-a pus mingea pe tavă lui Dembele

Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”